Menu
73326793_977592662592922_3689678237874520064_n(2)

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο με τους φίλους σας

Κάστανα, συμβουλές και τρόποι παρασκευής

Κάστανα, συμβουλές και τρόποι παρασκευής α λα Ζαφειράκη.

Παίρνετε (αποκλειστικά) κρητικά κάστανα (μαρόνια) από την Λαική, τα μουλιάζετε καμιά ώρα σε νερό, τα χαράζετε από την κυρτή πλευρά τους.

Τα ψήνετε στους 180 C.

Μόλις ανοίξουν, τα βγάζετε και πριν κρυώσουν τα καθαρίζετε εύκολα και … ολόκληρα!

Τα συντηρείτε στην κατάψυξη μέχρι ένα εξάμηνο και τα χρησιμοποιείτε για τα φαγητά σας!

Τα καθαρισμένα κάστανα τα χρησιμοποιείτε στην μαγειρική όπως τα ζεματισμένα λαχανικά ή στην ζαχαροπλαστική σε κέικ, σοκολατάκια, γλυκό κουταλιού.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο με τους φίλους σας

Σχετικά Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατες Συνταγές

Κατηγορίες Άρθρων

Στείλτε μας το μήνυμα σας

και θα χαρούμε να σας απαντήσουμε άμεσα

Μάθετε πρώτοι τα νέα μας.

Βρείτε μας στα social media

Στείλτε μας το μήνυμα σας

και θα χαρούμε να σας απαντήσουμε άμεσα

Μάθετε πρώτοι τα νέα μας.

Βρείτε μας στα social media

Copyright 2019 All rights reserved. Owner and founder Irini Patiloudi.

Οι συνταγές των φίλων του cook-bake.gr δημοσιεύονται με την συγκατάθεση τους.