Menu
Menu

Cook Bake Συνταγές, εύκολες, γρήγορες και νόστιμες....

Καταγραφήζχππππλλ(1)

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο με τους φίλους σας

Φασολάκια, Αρακάς, συμβουλές και tips α λα Ζαφειράκη

Φασολάκια, Αρακάς, συμβουλές και tips α λα Ζαφειράκη

Για να μείνουν πράσινα τα λαχανικά ρίξτε στο νερό τους κατά το βράσιμο, μια κουταλιά μαγειρική σόδα ή βράστε τα στο σκεύος χωρίς καπάκι.

Για να είναι τραγανός και ολοπράσινος ο αρακάς ή τα φασολάκια χρειάζονται πριν από το μαγείρεμά τους ζεμάτισμα σε αλατισμένο νερό που βράζει έντονα ( 2 – 3 λεπτά από την βύθιση για τον αρακά και 4 – 5 λεπτά για τα φασολάκια).

Βύθισή τους σε μπολ με κρύο νερό και παγάκια για 1 – 2 λεπτά και πριν το σοτάρισμα, καλό στέγνωμα τους πάνω σε μια πετσέτα.

Διατηρούνται στο ψυγείο μέχρι την επομένη μέσα σ’ ένα μπολ που έχει στρωμένη πετσέτα στο εσωτερικό του και σκεπασμένα με την ίδια πετσέτα.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο με τους φίλους σας

Σχετικά Άρθρα

Πρόσφατα Άρθρα

Πρόσφατες Συνταγές

Κατηγορίες Άρθρων

Στείλτε μας το μήνυμα σας

και θα χαρούμε να σας απαντήσουμε άμεσα

Μάθετε πρώτοι τα νέα μας.

Βρείτε μας στα social media

Στείλτε μας το μήνυμα σας

και θα χαρούμε να σας απαντήσουμε άμεσα

Μάθετε πρώτοι τα νέα μας.

Βρείτε μας στα social media

Copyright 2019 All rights reserved. Owner and Founder Irini Patiloudi.

Οι συνταγές των φίλων του cook-bake.gr δημοσιεύονται με την συγκατάθεση τους.