Βασιλόπιτα τσουρέκι με φλουρί.
Ίδια συνταγή με τα πασχαλινά τσουρέκια μόνο που εδώ δεν θα μας γίνουν κορδονάτα γιατί δεν θα γίνει πλέξιμο άρα δεν θα κάνουμε κορδόνια.
Η ζύμη εδώ είναι στρόγγυλη, μία μάζα που θα γίνει πολύ ωραίο αφράτο αλλά μονοκόμματο τσουρέκι.
Η γεύση φυσικά πάλι υπέροχη γιατί θα βάλουμε τα ίδια συστατικά.
Η ζύμη θα γίνει περίπου 2 κιλά.
Στολίζουμε με σοκολάτα κουβερτούρα λιωμένη, με ζάχαρη άχνη, με ζαχαρόγλασο με χρώμα ή χωρίς,
ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ Βασιλόπιτα, φλουρί, ιστορία και παράδοση