Γεμιστά Θράψαλα με ρύζι .
Στον φούρνο, νόστιμο και ευπαρουσίαστο. Με την γεύση του θράψαλου και του ρυζιού με άνηθο.
Γεμιστά Θράψαλα με ρύζι .
Στον φούρνο, νόστιμο και ευπαρουσίαστο. Με την γεύση του θράψαλου και του ρυζιού με άνηθο.
10 περίπου μεγαλούτσικα θράψαλα
ελαιόλαδο
5 με 6 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
άνηθο κατά βούληση (μισό ματσάκι)
1 ποτήρι νερό
αλάτι
πιπέρι
λίγο κουρκουμά
250γρ ρύζι καρολίνα
λίγο νερό για το ταψί