Γεμιστά Θράψαλα με ρύζι .
Στον φούρνο, νόστιμο και ευπαρουσίαστο.
Με την γεύση του θράψαλου και του ρυζιού με άνηθο.
Στον φούρνο, νόστιμο και ευπαρουσίαστο.
Με την γεύση του θράψαλου και του ρυζιού με άνηθο.
10 περίπου μεγαλούτσικα θράψαλα
ελαιόλαδο
5 με 6 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
άνηθο κατά βούληση (μισό ματσάκι)
1 ποτήρι νερό
αλάτι
πιπέρι
λίγο κουρκουμά
250γρ ρύζι καρολίνα
λίγο νερό για το ταψί