Γεμιστό Πασχαλινό Τσουρέκι. Αφού το κόψουμε στην μέση, το σιροπιάζουμε και το γεμίζουμε με την πραλίνα αρεσκείας μας.
Έτσι μπορούμε να φρεσκάρουμε τα τσουρέκια μας που είναι λίγων ημερών και δεν είναι πλέον τόσο μαλακά.
Γεμιστό Πασχαλινό Τσουρέκι. Αφού το κόψουμε στην μέση, το σιροπιάζουμε και το γεμίζουμε με την πραλίνα αρεσκείας μας.
Έτσι μπορούμε να φρεσκάρουμε τα τσουρέκια μας που είναι λίγων ημερών και δεν είναι πλέον τόσο μαλακά.
Την συνταγή για το τσουρέκι θα την βρείτε επάνω με το link της
Υλικά για το σιρόπι για να σιροπιάσουμε 1 κιλό τσουρέκι
1 ποτήρι ζάχαρη
1 ποτήρι νερό
μερικές σταγόνες λεμόνι
Για την γέμιση
πραλίνα φουντουκιού ή
πραλίνα λευκή ή
σαντιγί με φρούτα ή όποια άλλη γέμιση προτιμάμε
Για την επικάλυψη
σοκολάτα κουβερτούρα, μαύρη , λευκή ή γάλακτος
για την διακόσμηση ότι θέλουμε, ξηρούς καρπούς, τρούφα κλπ