Γιουβαρλάκια με αυγολέμονο.
Κλασσική σούπα χειμωνιάτικη, νόστιμη και παραδοσιακή.
Κλασσική σούπα χειμωνιάτικη, νόστιμη και παραδοσιακή.
750γρ κιμά μοσχαρίσιο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
αλάτι
πιπέρι
λίγο κουρκουμά
2 κουταλιές σούπας μαιντανό ψιλοκομμένο
2 κουταλιές σούπας άνηθο ψιλοκομμένο
λίγο ελαιόλαδο
1 φλιτζανάκι του καφέ ρύζι καρολίνα
1 ασπράδι αυγού
1 φλιτζανάκι νερό
Για το αυγολέμονο
2 αυγά
χυμό από 1 ή 2 λεμόνια
2 κουταλιές αλεύρι σε μισό ποτήρι νερό για το δέσιμο