Πλένουμε και χαράζουμε τις πράσινες ελιές μας, τις βάζουμε σε λεκάνη με νερό για 15 μέρες και αλλάζουμε το νερό πρωί και βράδυ για να ξεπικρίσουν. Αποστειρώνουμε τα βάζα μας αφού τα βάλουμε για 15 λεπτά στον φούρνο επάνω στην σχάρα σε πετσέτα στους 150 βαθμούς για 15 λεπτά. Βάζουμε τις καλά ξεπλυμένες ελιές μας στα βάζα και φτιάχνουμε την άλμη μας.
Πλένουμε και χαράζουμε τις πράσινες ελιές μας, τις βάζουμε σε λεκάνη με νερό για 15 μέρες και αλλάζουμε το νερό πρωί και βράδυ για να ξεπικρίσουν. Αποστειρώνουμε τα βάζα μας αφού τα βάλουμε για 15 λεπτά στον φούρνο επάνω στην σχάρα σε πετσέτα στους 150 βαθμούς για 15 λεπτά. Βάζουμε τις καλά ξεπλυμένες ελιές μας στα βάζα και φτιάχνουμε την άλμη μας.
Στα 750γρ νερό, 250γρ ξύδι και μία κουταλιά σούπας αλάτι είναι η αναλογία για τις ελιές, ανάλογα πόσες θα κάνουμε αυτή είναι η μεζούρα μας. Σκεπάζουμε με το υγρό τις ελιές και βάζουμε από πάνω λάδι να σκεπαστούν καλά Προσθέτουμε ρίγανη και θρούμπι.
Στα 750γρ νερό, 250γρ ξύδι και μία κουταλιά σούπας αλάτι είναι η αναλογία για τις ελιές, ανάλογα πόσες θα κάνουμε αυτή είναι η μεζούρα μας. Σκεπάζουμε με το υγρό τις ελιές και βάζουμε από πάνω λάδι να σκεπαστούν καλά Προσθέτουμε ρίγανη και θρούμπι.
Μετά από 15 μέρες δοκιμάζουμε τις ελιές μας που τις έχουμε αποθηκεύσει σε σκοτεινό και δροσερό χώρο.
Μετά από 15 μέρες δοκιμάζουμε τις ελιές μας που τις έχουμε αποθηκεύσει σε σκοτεινό και δροσερό χώρο.