Menu
Menu
Καταγραφήolppp

Ιταλική αλμυρή πίτα με σφολιάτα της Ariadni Perrou‎

Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή με τους φίλους σας

Ιταλική αλμυρή πίτα με σφολιάτα της φίλης Ariadni Perrou.

Μέλος της Ομάδας μας, Συνταγές, εύκολες, γρήγορες και νόστιμες

Ευχαριστούμε!

Υλικά

1 κιλό κουνουπίδι
100γρ προσούτο σπάλα
100γρ μοτσαρέλα
50 γρ παρμεζάνα
2 αυγά
1 κουτάλι φρυγανιά
αλάτι
πιπέρι
2 φύλλα σφολιάτα

Μέθοδος Βήμα - Βήμα

Πλένω και βράζω το κουνουπίδι 10 λεπτά. Αφήνω να κρυώσει. Σε ένα μπολ πατάω το κουνουπίδι με το πιρούνι. Βάζω όλα τα άλλα υλικά και τα ανακατεύω καλά όλα μαζί.

Πλένω και βράζω το κουνουπίδι 10 λεπτά. Αφήνω να κρυώσει. Σε ένα μπολ πατάω το κουνουπίδι με το πιρούνι. Βάζω όλα τα άλλα υλικά και τα ανακατεύω καλά όλα μαζί.

Στρώνω την σφολιάτα, βάζω επάνω μια κουταλιά φρυγανιά και καρφώνω με πιρούνι σε πολλά σημεία. Βάζω το μείγμα. Σκέπαζω με την άλλη σφολιάτα. Τρυπάω πάλι με πιρούνι. Την περνάω με λίγο γάλα από πάνω. Ψήνουμε στον φούρνο για 45 λεπτά στους 170 βαθμούς.

Στρώνω την σφολιάτα, βάζω επάνω μια κουταλιά φρυγανιά και καρφώνω με πιρούνι σε πολλά σημεία. Βάζω το μείγμα. Σκέπαζω με την άλλη σφολιάτα. Τρυπάω πάλι με πιρούνι. Την περνάω με λίγο γάλα από πάνω. Ψήνουμε στον φούρνο για 45 λεπτά στους 170 βαθμούς.

Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή με τους φίλους σας

Σχετικές Συνταγές

Πρόσφατες Συνταγές

Πρόσφατα Άρθρα

Κατηγορίες Συνταγών

Menu

Στείλτε μας το μήνυμα σας

και θα χαρούμε να σας απαντήσουμε άμεσα

Newsletter

Loading

Βρείτε μας στα social media

Στείλτε μας το μήνυμα σας

και θα χαρούμε να σας απαντήσουμε άμεσα

Newsletter

Βρείτε μας στα social media

Copyright 2019 All rights reserved. Owner and Founder Irini Patiloudi.

Οι συνταγές των φίλων του cook-bake.gr δημοσιεύονται με την συγκατάθεση τους.