Κανελόνια με κιμά και μπεσαμέλ,
της φίλης Αλεξίας Καρατζογίαννη, ευχαριστούμε!
Πολύ νόστιμα κανελόνια γεμιστά με κιμά, σκεπασμένα με υπέροχη σάλτσα ντομάτας και ωραία μπεσαμέλ.
Κανελόνια με κιμά και μπεσαμέλ,
της φίλης Αλεξίας Καρατζογίαννη, ευχαριστούμε!
Πολύ νόστιμα κανελόνια γεμιστά με κιμά, σκεπασμένα με υπέροχη σάλτσα ντομάτας και ωραία μπεσαμέλ.
Για την σάλτσα ντομάτας
Φρέσκες ντομάτες
Μια πιπεριά κόκκινη
Μια κουταλιά πελτέ
Κρεμμύδι
Σκόρδο
Αλάτι
Πιπέρι
Μια πρέζα ζάχαρη
Για τον κιμά
Μισό κιλό κιμά μοσχαρίσιο
Φρέσκια ντομάτα
Κρεμμύδι
Σκόρδο
Λίγο πελτέ
Αλάτι
Πιπέρι
Μισό ξυλάκι κανέλας
Δάφνη
Μπαχάρι
Μια πρέζα ζάχαρη
Ένα ποτήρι του κρασιού λευκό κρασί
Για την μπεσαμέλ
Γάλα φρέσκο 1,5 λίτρο
Φυτίνη, 1 κουταλιά σούπας
Βιτάμ 1 κουταλιά σούπας
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις, 3 με 4 κουταλιές περίπου
Αλάτι
Πιπέρι
Μοσχοκάρυδο
Τυρί gouda
Ένα αυγό