Menu
Menu
IMG_20200723_234002(1)

Κολοκυθάκια με ντομάτα και τυρί, βαρκούλες

Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή με τους φίλους σας

Υλικά

κολοκυθάκια
ζαμπόν αν θέλετε
τυρί φέτα
ντομάτα αλεσμένη
ελαιόλαδο
μανιτάρια αν θέλετε
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη
λίγο νερό
τριμμένη παρμεζάνα

Μέθοδος Βήμα - Βήμα

Πλένουμε τα κολοκυθάκια μας, τα κόβουμε στην μέση και με ένα κουτάλι αδειάζουμε το εσωτερικό τους.

Πλένουμε τα κολοκυθάκια μας, τα κόβουμε στην μέση και με ένα κουτάλι αδειάζουμε το εσωτερικό τους.

Βάζουμε τα μανιτάρια μας.

Βάζουμε τα μανιτάρια μας.

Προσθέτουμε το αλλαντικό μας.

Προσθέτουμε το αλλαντικό μας.

Προσθέτουμε την ντομάτα μας, τα μπαχαρικά, τριμμένη παρμεζάνα, λίγο ελαιόλαδο πάνω από κάθε κολοκυθάκι και λίγο νερό, 1 ποτήρι.

Προσθέτουμε την ντομάτα μας, τα μπαχαρικά, τριμμένη παρμεζάνα, λίγο ελαιόλαδο πάνω από κάθε κολοκυθάκι και λίγο νερό, 1 ποτήρι.

Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 45 με 50 λεπτά.

Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 45 με 50 λεπτά.

Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή με τους φίλους σας

Σχετικές Συνταγές

Πρόσφατες Συνταγές

Πρόσφατα Άρθρα

Κατηγορίες Συνταγών

Menu

Στείλτε μας το μήνυμα σας

και θα χαρούμε να σας απαντήσουμε άμεσα

Newsletter

Loading

Βρείτε μας στα social media

Στείλτε μας το μήνυμα σας

και θα χαρούμε να σας απαντήσουμε άμεσα

Newsletter

Βρείτε μας στα social media

Copyright 2019 All rights reserved. Owner and Founder Irini Patiloudi.

Οι συνταγές των φίλων του cook-bake.gr δημοσιεύονται με την συγκατάθεση τους.