Κοτόπιτα με κρέμα σιμιγδάλι.
Μία πίτα διαφορετική που μαζί με μία σαλάτα γίνεται κυρίως γεύμα.
Πλούσια γεύση κρέμας και τυριού μαζί με το ψιλοκομμένο κοτόπουλο.
Mπορούμε να φτιάξουμε την πίτα και με έτοιμο φύλλο για πίτες ή και με σφολιάτα.
Μία πίτα διαφορετική που μαζί με μία σαλάτα γίνεται κυρίως γεύμα.
Πλούσια γεύση κρέμας και τυριού μαζί με το ψιλοκομμένο κοτόπουλο.
Mπορούμε να φτιάξουμε την πίτα και με έτοιμο φύλλο για πίτες ή και με σφολιάτα.
Υλικά για την ζύμη:
1 και 1/2 ποτήρι νερό χλιαρό,
1 κουταλάκι γεμάτο αλάτι,
2 κουταλιές σούπας ξύδι,
αλεύρι για όλες τις χρήσεις περίπου 1 κιλό
Υλικά για την γέμιση
2 κομμάτια στήθος κοτόπουλο, βρασμένο και κομματιασμένο με τα χέρια
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 πιπεριά, ψιλοκομμένη
αλάτι,
πιπέρι,
κουρκουμά,
πολύ λίγο νερό,
τα τσιγαρίζουμε και τα αφήνουμε 5 λεπτά να βράσουν
Υλικά για την κρέμα
1 λίτρο γάλα
το βράζουμε με
1 μεγάλη κουταλιά βούτυρο και
200γρ σιμιγδάλι ψιλό.
Αφού το αποσύρουμε από την φωτιά σπάμε μέσα
2 αυγά και προσθέτουμε
250γρ τυρί φέτα