Κοτόπουλο με λαζάνια τρικολόρε και κρέμα γάλακτος
Είχα λοιπόν δύο κομμάτια στήθος κοτόπουλο, τα έβρασα και με το ζουμάκι από το βράσιμο τους έφτιαξα μία ψευτομπεσαμέλ και πρόσθεσα κρέμα γάλακτος.
‘Εβρασα και τα λαζάνια αλ ντέντε και ολα μαζί μπήκαν στην γάστρα για 10 λεπτά.
Ξετρελάθηκαν όλοι με τον αυτοσχεδιασμό και δεν έμεινε ούτε πιρουνιά.
Φαντάζομαι πως αντί για κοτόπουλο θα γίνει πολύ νόστιμο και με καπνιστό σολωμό…