Menu
Menu
17879810_1593632887332914_6366686466817575540_o-678x470

Κουλουράκια Πασχαλινά και μη

Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή με τους φίλους σας

Κουλουράκια Πασχαλινά και μη.

Νόστιμα κουλουράκια που θα σας αρέσουν πολύ.

Τραγανά με υπέροχη γεύση.

Υλικά

Υλικά για την ζύμη
180γρ μαργαρίνη και
100γρ βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
50γρ ελαιόλαδο
200γρ ζάχαρη άχνη
1 αυγό μεγάλο
60γρ γάλα η χυμό πορτοκάλι
4 βανίλιες
ξύσμα πορτοκάλι προαιρετικά
1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ γεμάτο
680γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις

Επάλειψη με πινέλο
1 με 2 αυγά ολόκληρα χτυπημένα

Μέθοδος Βήμα - Βήμα

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά στο μίξερ εκτός το αλεύρι και το μπέικιν τα οποία μπαίνουν μετά.

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά στο μίξερ εκτός το αλεύρι και το μπέικιν τα οποία μπαίνουν μετά.

Η ζύμη θα γίνει σχετικά μαλακή και θέλει 2 ώρες ψυγείο και πλάσιμο σε πλεξούδα βγάζοντας λίγη λίγη ζύμη για να μην μαλακώσει.

Η ζύμη θα γίνει σχετικά μαλακή και θέλει 2 ώρες ψυγείο και πλάσιμο σε πλεξούδα βγάζοντας λίγη λίγη ζύμη για να μην μαλακώσει.

Αλείφουμε με χτυπημένο αυγό.

Αλείφουμε με χτυπημένο αυγό.

Ψήσιμο 170 βαθμούς 25 με 35 λεπτά περίπου και αποθήκευση μόλις κρυώσουν σε κλειστό τάπερ ή μεταλλικό κουτί.

Ψήσιμο 170 βαθμούς 25 με 35 λεπτά περίπου και αποθήκευση μόλις κρυώσουν σε κλειστό τάπερ ή μεταλλικό κουτί.

Καλή απόλαυση!

Καλή απόλαυση!

Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή με τους φίλους σας

Σχετικές Συνταγές

Πρόσφατες Συνταγές

Πρόσφατα Άρθρα

Κατηγορίες Συνταγών

Menu

Στείλτε μας το μήνυμα σας

και θα χαρούμε να σας απαντήσουμε άμεσα

Newsletter

Loading

Βρείτε μας στα social media

Στείλτε μας το μήνυμα σας

και θα χαρούμε να σας απαντήσουμε άμεσα

Newsletter

Βρείτε μας στα social media

Copyright 2019 All rights reserved. Owner and Founder Irini Patiloudi.

Οι συνταγές των φίλων του cook-bake.gr δημοσιεύονται με την συγκατάθεση τους.