Μελιτζάνες παρμιτζιάνα Parmigiana di melanzane
Η Παρμιτζιάνα είναι ένα ιταλικό πιάτο που παρασκευάζεται με τηγανητή ή ψητή μελιτζάνα σε στρώσεις με τυρί και σάλτσα.
Εγώ το έφτιαξα πρώτη φορά και μας άρεσε πολύ.
Εύκολο στην παρασκευή του.
Την ποσότητα την προσαρμόζετε μόνοι σας ανάλογα τα άτομα που θα φάνε.
Εγώ έφτιαξα για 4 άτομα (μεγάλες μερίδες).
Δεν βρήκα λευκή μοτσαρέλα μαλακιά και έβαλα φέτα αλλά νομίζω πως με την λευκή μοτσαρέλα θα ήταν πιο νόστιμο το φαγητό!
ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΛΙΒΑΝΕΖΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ ΜΠΑΜΠΑ ΓΚΑΝΟΥΣ, BABA GHANOUSH, ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ