Menu
Menu
20181208_205426-678x470 (1)

Παντεσπάνι για τούρτες

Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή με τους φίλους σας

Παντεσπάνι για τούρτες.

Σπιτικό παντεσπάνι που φτιάχνεται εύκολα και είναι αφράτο.

Συνταγές, εύκολες, γρήγορες και νόστιμες…

Υλικά

6 αυγά
1 ποτήρι ζάχαρη 200γρ
1 ποτήρι αλεύρι 180γρ
1 μπείκιν πάουντερ 20 γρ
1 βανίλια

Μέθοδος Βήμα - Βήμα

Χτυπάμε για αρκετή ώρα τα αυγά με την ζάχαρη να αφρατέψουν και να χυλώσει και να πάρει όγκο το μείγμα.

Χτυπάμε για αρκετή ώρα τα αυγά με την ζάχαρη να αφρατέψουν και να χυλώσει και να πάρει όγκο το μείγμα.

Κοσκινίζουμε το αλεύρι με το μπέικιν και την βανίλια και τα προσθέτουμε σιγά σιγά και ανακατεύουμε με σύρμα όχι με το μίξερ.

Κοσκινίζουμε το αλεύρι με το μπέικιν και την βανίλια και τα προσθέτουμε σιγά σιγά και ανακατεύουμε με σύρμα όχι με το μίξερ.

Τοποθετούμε χαρτί ψησίματος σε μια αποσπώμενη φόρμα 26 εκ και περνάμε τα πλαινά της με λίγη μαργαρίνη. Βάζουμε τον χυλό μας και ψήνουμε για 30 λεπτά στους 180 βαθμούς στον αέρα. Δοκιμάζουμε με ένα μυτερό μαχαίρι να δούμε αν ψήθηκε.

Τοποθετούμε χαρτί ψησίματος σε μια αποσπώμενη φόρμα 26 εκ και περνάμε τα πλαινά της με λίγη μαργαρίνη. Βάζουμε τον χυλό μας και ψήνουμε για 30 λεπτά στους 180 βαθμούς στον αέρα. Δοκιμάζουμε με ένα μυτερό μαχαίρι να δούμε αν ψήθηκε.

Αφήνουμε να κρυώσει και το κόβουμε συνήθως στα 3.

Αφήνουμε να κρυώσει και το κόβουμε συνήθως στα 3.

Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή με τους φίλους σας

Σχετικές Συνταγές

Πρόσφατες Συνταγές

Πρόσφατα Άρθρα

Κατηγορίες Συνταγών

Menu

Στείλτε μας το μήνυμα σας

και θα χαρούμε να σας απαντήσουμε άμεσα

Newsletter

Loading

Βρείτε μας στα social media

Στείλτε μας το μήνυμα σας

και θα χαρούμε να σας απαντήσουμε άμεσα

Newsletter

Βρείτε μας στα social media

Copyright 2019 All rights reserved. Owner and Founder Irini Patiloudi.

Οι συνταγές των φίλων του cook-bake.gr δημοσιεύονται με την συγκατάθεση τους.