Menu
Menu
32267351_10212345895388720_9026973632064126976_n-678x470

Πεϊνιρλάκια σπιτικά της Matia Alvanou

Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή με τους φίλους σας

Πεϊνιρλάκια σπιτικά της φίλης Matia Alvanou.

Μέλος της Ομάδας μας, Συνταγές…εύκολες, γρήγορες και νόστιμες…

Ευχαριστούμε!

Υλικά

Υλικά Για Την Ζύμη
500ml γάλα χλιαρό
1 φακελάκι ξηρή μαγιά
240ml λάδι (μισό ελαιόλαδο μισό σπορέλαιο)
1 κουταλάκι αλάτι
αλεύρι περίπου 1 κιλό

Υλικά Για Την Γέμιση
μπείκον
ζαμπόν
κίτρινο τυρί, όλα ψιλοκομμένα
τυρί κρέμα
πιπέρι
και ότι άλλο θέλουμε

Μέθοδος Βήμα - Βήμα

Ζυμώνουμε μέχρι η ζύμη να ξεκολλάει από τα χέρια. Αφήνουμε τη ζύμη 10 λεπτά να ξεκουραστεί και τα φτιάχνουμε αμέσως.

Ζυμώνουμε μέχρι η ζύμη να ξεκολλάει από τα χέρια. Αφήνουμε τη ζύμη 10 λεπτά να ξεκουραστεί και τα φτιάχνουμε αμέσως.

Ανακατεύουμε την γέμιση μας, ανοίγουμε το φύλλο, κόβουμε στρόγγυλα, βάζουμε 1 κουταλάκι γέμιση στην μέση, κάνουμε δίπλα στην γέμιση από μία χαρακιά δεξιά και αριστερά και διπλώνουμε την ζύμη την μία άκρη επάνω από την άλλη. Τα αλείφουμε με αυγό και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 25 με 35 λεπτά να πάρουν χρώμα.

Ανακατεύουμε την γέμιση μας, ανοίγουμε το φύλλο, κόβουμε στρόγγυλα, βάζουμε 1 κουταλάκι γέμιση στην μέση, κάνουμε δίπλα στην γέμιση από μία χαρακιά δεξιά και αριστερά και διπλώνουμε την ζύμη την μία άκρη επάνω από την άλλη. Τα αλείφουμε με αυγό και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 25 με 35 λεπτά να πάρουν χρώμα.

Καλή απόλαυση!

Καλή απόλαυση!

Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή με τους φίλους σας

Σχετικές Συνταγές

Πρόσφατες Συνταγές

Πρόσφατα Άρθρα

Κατηγορίες Συνταγών

Menu

Στείλτε μας το μήνυμα σας

και θα χαρούμε να σας απαντήσουμε άμεσα

Newsletter

Loading

Βρείτε μας στα social media

Στείλτε μας το μήνυμα σας

και θα χαρούμε να σας απαντήσουμε άμεσα

Newsletter

Βρείτε μας στα social media

Copyright 2019 All rights reserved. Owner and Founder Irini Patiloudi.

Οι συνταγές των φίλων του cook-bake.gr δημοσιεύονται με την συγκατάθεση τους.