Menu
Menu
48373478_570770213397605_7278402101225455616_n-678x470

Ρεβανί Βέροιας της Γιαννούλας Αλεξιάδου

Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή με τους φίλους σας

Ρεβανί Βέροιας της φίλης Γιαννούλας Αλεξιάδου.

Μέλος της Ομάδας μας, Συνταγές, εύκολες, γρήγορες και νόστιμες…

Ευχαριστούμε!

Υλικά

4 αυγά
1 κούπα μεγάλη ζάχαρη
1 κούπα μεγάλη καλαμποκέλαιο
1 κούπα μεγάλη αλεύρι
1 κούπα μεγάλη σιμιγδάλι χοντρό
1 κεσεδάκι απλό γιαούρτι
1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
2 βανίλιες

Για το σιρόπι
4 κούπες μεγάλες ζάχαρη
4 κούπες μεγάλες νερό
ξύσμα πορτοκάλι

1 κουταλιά βούτυρο

Μέθοδος Βήμα - Βήμα

Χτυπάμε όλα τα υλικά του ρεβανί με την σειρά που είναι γραμμένα. Ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 1 ώρα.

Χτυπάμε όλα τα υλικά του ρεβανί με την σειρά που είναι γραμμένα. Ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 1 ώρα.

Βράζουμε τα υλικά για το σιρόπι για 8 λεπτά και μόλις αποσύρουμε από την φωτιά προσθέτουμε την 1 κουταλιά βούτυρο. Σιροπιάζουμε με το σιρόπι χλιαρό και το ρεβανί καυτό.

Βράζουμε τα υλικά για το σιρόπι για 8 λεπτά και μόλις αποσύρουμε από την φωτιά προσθέτουμε την 1 κουταλιά βούτυρο. Σιροπιάζουμε με το σιρόπι χλιαρό και το ρεβανί καυτό.

Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή με τους φίλους σας

Σχετικές Συνταγές

Πρόσφατες Συνταγές

Πρόσφατα Άρθρα

Κατηγορίες Συνταγών

Menu

Στείλτε μας το μήνυμα σας

και θα χαρούμε να σας απαντήσουμε άμεσα

Newsletter

Loading

Βρείτε μας στα social media

Στείλτε μας το μήνυμα σας

και θα χαρούμε να σας απαντήσουμε άμεσα

Newsletter

Βρείτε μας στα social media

Copyright 2019 All rights reserved. Owner and Founder Irini Patiloudi.

Οι συνταγές των φίλων του cook-bake.gr δημοσιεύονται με την συγκατάθεση τους.