Ρεβανί, σιμιγδαλένιο, σιροπιαστό υπέροχο, Ειρήνης
Τρώγεται σκέτο ή με παγωτό.
Εγώ το φτιάχνω με χοντρό σιμιγδάλι και γίνεται πιο σπυρωτό, πιο απολαυστικό στην γεύση.
Δοκιμάστε το…
Η ποσότητα είναι αρκετή για ένα ταψί 30 εκ.
ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΕΚΜΕΚ ΜΕ ΓΛΥΚΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ
ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΝΟΣΤΙΜΟ ΣΑΡΑΓΛΑΚΙ ΜΕ ΚΑΡΥΔΙΑ ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΟ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ