Menu
Menu
IMG_20201117_142714(1)

Ρεβυθοκεφτέδες νόστιμοι και νηστίσιμοι

Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή με τους φίλους σας

Ρεβυθοκεφτέδες νόστιμοι και νηστίσιμοι.

Πολύ ωραίοι κεφτέδες αν κάποιος δεν τρώει τα όσπρια σε σούπα ή δεν τρώει κρέας.

Υλικά

1/2 κιλό ρεβύθια
1-2 κρεμμύδια
1-2 σκελίδες σκόρδο
μαϊντανό
δυόσμο η άνηθο
αλάτι
πιπέρι
1/2 ποτήρι νερό
αλεύρι όσο σηκώσει
1 κουταλιά σούπας μπέικιν

Μέθοδος Βήμα - Βήμα

Μουσκεύουμε τα ρεβύθια από το βράδυ. Βράζουμε 15 λεπτά περίπου, ίσα να τρυπιούνται με το πηρούνι. Βάζουμε όλα τα υλικά, εκτός από το αλεύρι και το μπείκιν σε ένα πολυμίξερ (μούλτι) και αλέθουμε μέχρι να γίνει ένας χυλός. Προσθέτουμε το μπέικιν και αλεύρι μέχρι να σφίξει λίγο και να μην πέφτει από το κουτάλι.

Μουσκεύουμε τα ρεβύθια από το βράδυ. Βράζουμε 15 λεπτά περίπου, ίσα να τρυπιούνται με το πηρούνι. Βάζουμε όλα τα υλικά, εκτός από το αλεύρι και το μπείκιν σε ένα πολυμίξερ (μούλτι) και αλέθουμε μέχρι να γίνει ένας χυλός. Προσθέτουμε το μπέικιν και αλεύρι μέχρι να σφίξει λίγο και να μην πέφτει από το κουτάλι.

Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.

Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.

Τοποθετούμε σε χαρτί κουζίνας να απορροφηθεί το λάδι τους.

Τοποθετούμε σε χαρτί κουζίνας να απορροφηθεί το λάδι τους.

Καλή απόλαυση!

Καλή απόλαυση!

Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή με τους φίλους σας

Σχετικές Συνταγές

Πρόσφατες Συνταγές

Πρόσφατα Άρθρα

Κατηγορίες Συνταγών

Menu

Στείλτε μας το μήνυμα σας

και θα χαρούμε να σας απαντήσουμε άμεσα

Newsletter

Loading

Βρείτε μας στα social media

Στείλτε μας το μήνυμα σας

και θα χαρούμε να σας απαντήσουμε άμεσα

Newsletter

Βρείτε μας στα social media

Copyright 2019 All rights reserved. Owner and Founder Irini Patiloudi.

Οι συνταγές των φίλων του cook-bake.gr δημοσιεύονται με την συγκατάθεση τους.