Menu
Menu
Καταγραφήγβγβγβγβ

Ριζότο ιταλικό με σπαράγγια φρέσκα της Ariadni Perrou

Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή με τους φίλους σας

Ριζότο ιταλικό με σπαράγγια φρέσκα της φίλης Ariadni Perrou.

Μέλος της Ομάδας μας, Συνταγές, εύκολες, γρήγορες και νόστιμες

Ευχαριστούμε!

Υλικά

1 κούπα ρύζι carnaroli ή arborio για ριζότο
κρεμμύδι
σπαράγγια
1/2 ποτήρι λευκό κρασί
βούτυρο ή λάδι αν νηστεύουμε

Για το ζωμό
1 λίτρο νερό
λάδι
κρεμμύδι
καρότο
σέλινο
αλάτι

Μέθοδος Βήμα - Βήμα

Βράζουμε τα σπαράγγια 5 λεπτά και τα βάζουμε στην άκρη, Στο ίδιο νερό βράζουμε τα λαχανικά για τον ζωμό. Σε χαμηλή κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι στο βούτυρο. Προσθέτουμε τα κομμένα σπαράγγια και το ρύζι και τα τσιγαρίζουμε μαζί . Προσθέτουμε και το κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί.

Βράζουμε τα σπαράγγια 5 λεπτά και τα βάζουμε στην άκρη, Στο ίδιο νερό βράζουμε τα λαχανικά για τον ζωμό. Σε χαμηλή κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι στο βούτυρο. Προσθέτουμε τα κομμένα σπαράγγια και το ρύζι και τα τσιγαρίζουμε μαζί . Προσθέτουμε και το κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί.

Προσθέτουμε ζωμό μια κούπα κάθε φορά που το ρύζι το πίνει.Το σβήνουμε αλ ντέντε. Στολίζουμε με σπαράγγια το πιάτο μας.

Προσθέτουμε ζωμό μια κούπα κάθε φορά που το ρύζι το πίνει.Το σβήνουμε αλ ντέντε. Στολίζουμε με σπαράγγια το πιάτο μας.

Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή με τους φίλους σας

Σχετικές Συνταγές

Πρόσφατες Συνταγές

Πρόσφατα Άρθρα

Κατηγορίες Συνταγών

Menu

Στείλτε μας το μήνυμα σας

και θα χαρούμε να σας απαντήσουμε άμεσα

Newsletter

Loading

Βρείτε μας στα social media

Στείλτε μας το μήνυμα σας

και θα χαρούμε να σας απαντήσουμε άμεσα

Newsletter

Βρείτε μας στα social media

Copyright 2019 All rights reserved. Owner and Founder Irini Patiloudi.

Οι συνταγές των φίλων του cook-bake.gr δημοσιεύονται με την συγκατάθεση τους.