Ρολάκια χοιρινά με κρασί, ξίδι και φρούτα.
Εδώ έχουμε πάρει ένα μεγάλο κομμάτι σπάλας λίγο παραπάνω από 2 κιλά και το κόψαμε σε φέτες. Μπορούμε να το αφήσουμε και ολόκληρο και να το κόψουμε σε φέτες μετά.
Μαρινάρουμε για 3 μέρες σε κρασί και ξύδι….
Στην Γερμανία το αφήνουν από 5 έως 10 μέρες στο κρασί μέσα στο ψυγείο και γίνεται ελαφρώς ξινό. Sauerbraten η ονομασία του.
Εδώ προσθέσαμε και φρούτα και τον χυμό τους.
Μετά το ψήσιμο έχει μία πολύ ωραία γεύση κρασιού και πορτοκαλιού.
Ένα ωραίο γιορτινό φαγητό.