Menu
Menu

Cook Bake Συνταγές, εύκολες, γρήγορες και νόστιμες....

29570434_10214376024102027_4812122271513204077_n-678x470

Σαβαγιάρ σπιτικά της Hélène Chatzidimitriou-Rommes

Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή με τους φίλους σας

Σαβαγιάρ σπιτικά της φίλης Hélène Chatzidimitriou-Rommes,

μέλος της Ομάδας μας, Συνταγές, εύκολες, γρήγορες και νόστιμες.

Ευχαριστούμε!

Biscuits à la cuillère για charlotte, tiramisu…

Υλικά

160 γρ ζάχαρη
160 γρ αλεύρι
6 ασπράδια αυγών
ζάχαρη άχνη για πασπάλισμα

Μέθοδος Βήμα - Βήμα

Σε μία λεκάνη, βάζουμε τα ασπράδια, τα χτυπάμε (5 λεπτά τουλάχιστον) με μίξερ βάζοντας τη ζάχαρη και λίγες σταγόνες λεμόνι​. Όταν η ζύμη είναι γυαλιστερή, βάζουμε το αλεύρι και με μια σπάτουλα ανακατεύουμε ελαφρά από κάτω μέχρι πάνω.

Σε μία λεκάνη, βάζουμε τα ασπράδια, τα χτυπάμε (5 λεπτά τουλάχιστον) με μίξερ βάζοντας τη ζάχαρη και λίγες σταγόνες λεμόνι​. Όταν η ζύμη είναι γυαλιστερή, βάζουμε το αλεύρι και με μια σπάτουλα ανακατεύουμε ελαφρά από κάτω μέχρι πάνω.

Βάζουμε τη ζύμη σε δύο σακούλες (poches) και αφήνουμε 1/2 ώρα στο ψυγείο.

Βάζουμε τη ζύμη σε δύο σακούλες (poches) και αφήνουμε 1/2 ώρα στο ψυγείο.

Ανάβουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς. Σε λαδόκολλα, φτιάχνουμε μπαστουνάκια με τη ζύμη που είναι στην σακκούλα.

Ανάβουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς. Σε λαδόκολλα, φτιάχνουμε μπαστουνάκια με τη ζύμη που είναι στην σακκούλα.

Πασπαλίζουμε τα μπαστουνάκια μας με άχνη και σε 5 λεπτά ξαναπασπαλίζουμε.

Πασπαλίζουμε τα μπαστουνάκια μας με άχνη και σε 5 λεπτά ξαναπασπαλίζουμε.

Αφού κρυώσουν λίγο τα τοποθετούμε σε σχάρα για να κρυώσουν καλά και από κάτω.

Αφού κρυώσουν λίγο τα τοποθετούμε σε σχάρα για να κρυώσουν καλά και από κάτω.

Αν δεν τα χρησιμοποιήσουμε αμέσως τα αποθηκεύουμε σε μεταλλικό κουτί.

Αν δεν τα χρησιμοποιήσουμε αμέσως τα αποθηκεύουμε σε μεταλλικό κουτί.

Μπορούμε να κάνουμε την ίδια διαδικασία και για ολόκληρο φύλλο σαβαγιάρ. Απλώνουμε την ζύμη σε λαδόκολλα σε ταψί μεγάλο.

Μπορούμε να κάνουμε την ίδια διαδικασία και για ολόκληρο φύλλο σαβαγιάρ. Απλώνουμε την ζύμη σε λαδόκολλα σε ταψί μεγάλο.

Αχνίζουμε περιμένουμε 5 λεπτά και πάλι αχνίζουμε και ψήνουμε.

Αχνίζουμε περιμένουμε 5 λεπτά και πάλι αχνίζουμε και ψήνουμε.

Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή με τους φίλους σας

Σχετικές Συνταγές

Πρόσφατες Συνταγές

Πρόσφατα Άρθρα

Κατηγορίες Συνταγών

Menu

Στείλτε μας το μήνυμα σας

και θα χαρούμε να σας απαντήσουμε άμεσα

Μάθετε πρώτοι τα νέα μας.

Βρείτε μας στα social media

Στείλτε μας το μήνυμα σας

και θα χαρούμε να σας απαντήσουμε άμεσα

Μάθετε πρώτοι τα νέα μας.

Βρείτε μας στα social media

Copyright 2019 All rights reserved. Owner and Founder Irini Patiloudi.

Οι συνταγές των φίλων του cook-bake.gr δημοσιεύονται με την συγκατάθεση τους.