Menu
Menu
20180709_143122-678x470 (1)

Σαρδέλες ψητές

Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή με τους φίλους σας

Σαρδέλες ψητές.

Σε χαρτί ψησίματος στον φούρνο μας στο γκριλ.

Γίνονται πολύ νόστιμες και τραγανές χωρίς να ξεραθούν.

Εύκολα και  και πιο ελαφρύ έτσι το ψάρι χωρίς λάδια.

 

 

Υλικά

Σαρδέλες
ελαιόλαδο λίγο
αλάτι
αλεύρι
λεμόνι
ρίγανη

Μέθοδος Βήμα - Βήμα

Πλένουμε και καθαρίζουμε τις σαρδέλες μας και τις αραδιάζουμε σε αντικολλητικό χαρτί σε ταψί αφού έχουμε ανάψει το γκριλ του φούρνου μας. Αν θέλουμε τις βουτάμε και σε αλευράκι ή τις ψήνουμε σκέτες. Πασπαλίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και αλάτι.

Πλένουμε και καθαρίζουμε τις σαρδέλες μας και τις αραδιάζουμε σε αντικολλητικό χαρτί σε ταψί αφού έχουμε ανάψει το γκριλ του φούρνου μας. Αν θέλουμε τις βουτάμε και σε αλευράκι ή τις ψήνουμε σκέτες. Πασπαλίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και αλάτι.

Ψήνουμε για 10 λεπτά από την μία πλευρά και περίπου 10 λεπτά από την άλλη, θα δείτε από το χρώμα πότε ψήθηκαν.

Ψήνουμε για 10 λεπτά από την μία πλευρά και περίπου 10 λεπτά από την άλλη, θα δείτε από το χρώμα πότε ψήθηκαν.

Στύβουμε από πάνω λεμόνι και έτοιμες οι σαρδέλες μας. Εδώ έχουμε τις σαρδέλες μας με ψητές πιπεριές και τζατζίκι.

Στύβουμε από πάνω λεμόνι και έτοιμες οι σαρδέλες μας. Εδώ έχουμε τις σαρδέλες μας με ψητές πιπεριές και τζατζίκι.

Καλή απόλαυση!

Καλή απόλαυση!

Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή με τους φίλους σας

Σχετικές Συνταγές

Πρόσφατες Συνταγές

Πρόσφατα Άρθρα

Κατηγορίες Συνταγών

Menu

Στείλτε μας το μήνυμα σας

και θα χαρούμε να σας απαντήσουμε άμεσα

Newsletter

Loading

Βρείτε μας στα social media

Στείλτε μας το μήνυμα σας

και θα χαρούμε να σας απαντήσουμε άμεσα

Newsletter

Βρείτε μας στα social media

Copyright 2019 All rights reserved. Owner and Founder Irini Patiloudi.

Οι συνταγές των φίλων του cook-bake.gr δημοσιεύονται με την συγκατάθεση τους.