Menu
Menu
30443273_1990013717694827_5544950397161963520_n-678x470

Τάρτα αλμυρή, Γερμανική , κρεμμυδόταρτα, παραδοσιακή

Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή με τους φίλους σας

Γερμανική τάρτα αλμυρή, κρεμμυδόταρτα παραδοσιακή,

Με μπόλικα κρεμμύδια σοταρισμένα, μπείκον, κύμινο.

Απολαύστε την με παγωμένη μπύρα.

Υλικά

Υλικά Για Την Ζύμη
250γρ βούτυρο ή μαργαρίνη
1 αυγό
μισό κουταλάκι αλάτι
65γρ γάλα
320γρ αλεύρι

Υλικά Για Την Γέμιση
500γρ κρεμμύδια ξερά
10 φέτες μπείκον
2 αυγά
2 κουταλιές γεμάτες τυρί κρέμα
μισό ποτήρι γάλα
αλάτι
πιπέρι
κύμινο
150 γρ τριμμένο τυρί κίτρινο ή παρμεζάνα

Μέθοδος Βήμα - Βήμα

Ζυμώνουμε την ζύμη μας. Σοτάρουμε τα κρεμμύδια ξερά κομμένα σε λεπτές φέτες και ψιλοκόβουμε και 10 φέτες μπείκον και τα σοτάρουμε κι αυτά , να μην πάρουν χρώμα όπως τα κρεμμύδια. Αποσύρουμε από την φωτιά και σπάμε μέσα 2 αυγά, 2 κουταλιές γεμάτες τυρί κρέμα, μισό ποτήρι γάλα,αλάτι, πιπέρι και κύμινο, αδειάζουμε το μείγμα επάνω από το ζυμάρι και πασπαλίζουμε με 150 γρ τριμμένο τυρί κίτρινο.

Ζυμώνουμε την ζύμη μας. Σοτάρουμε τα κρεμμύδια ξερά κομμένα σε λεπτές φέτες και ψιλοκόβουμε και 10 φέτες μπείκον και τα σοτάρουμε κι αυτά , να μην πάρουν χρώμα όπως τα κρεμμύδια. Αποσύρουμε από την φωτιά και σπάμε μέσα 2 αυγά, 2 κουταλιές γεμάτες τυρί κρέμα, μισό ποτήρι γάλα,αλάτι, πιπέρι και κύμινο, αδειάζουμε το μείγμα επάνω από το ζυμάρι και πασπαλίζουμε με 150 γρ τριμμένο τυρί κίτρινο.

Ψήνουμε σε 180 βαθμούς για 30 με 45 λεπτά να πάρει χρώμα και η ζύμη και από πάνω η γέμιση. Απολαύστε την με παγωμένη μπύρα.

Ψήνουμε σε 180 βαθμούς για 30 με 45 λεπτά να πάρει χρώμα και η ζύμη και από πάνω η γέμιση. Απολαύστε την με παγωμένη μπύρα.

Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή με τους φίλους σας

Σχετικές Συνταγές

Πρόσφατες Συνταγές

Πρόσφατα Άρθρα

Κατηγορίες Συνταγών

Menu

Στείλτε μας το μήνυμα σας

και θα χαρούμε να σας απαντήσουμε άμεσα

Newsletter

Loading

Βρείτε μας στα social media

Στείλτε μας το μήνυμα σας

και θα χαρούμε να σας απαντήσουμε άμεσα

Newsletter

Βρείτε μας στα social media

Copyright 2019 All rights reserved. Owner and Founder Irini Patiloudi.

Οι συνταγές των φίλων του cook-bake.gr δημοσιεύονται με την συγκατάθεση τους.