Menu
Menu
13239908_10206649987542361_7835918124618631672_n-678x470 (1)

Τάρτα φρούτων της Chrissi Goutzeri

Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή με τους φίλους σας

Τάρτα φρούτων της φίλης Chrissi Goutzeri.

Μέλος της Ομάδας μας, Συνταγές…εύκολες, γρήγορες και νόστιμες…

Ευχαριστούμε!

Υλικά

Υλικά Για Το Παντεσπάνι
5 αυγά
300γρ ζάχαρη
300γρ αλεύρι
1 φακελάκι μπείκιν πάουντερ
2 βανίλιες
½ φλιτζάνι του τσαγιού ζεστό νερό
4 κουταλιές σούπας σπορέλαιο

Υλικά Για Την Γέμιση
1 φακελάκι κρέμα βανίλια για βράσιμο
½ λίτρο γάλα
3 κουταλιές σούπας ζάχαρη
φρούτα της αρεσκείας μας φρέσκα ή και σε κονσέρβα
μαρμελάδα για επάνω από το παντεσπάνι
2 φακελάκια ζελέ διάφανο γερμανικό ή ζελέ κανονικό φρούτων το μισό της συσκευασίας

Μέθοδος Βήμα - Βήμα

Χτυπάμε καλά τα αυγά και προσθέτουμε τη ζάχαρη και τις βανίλιες και συνεχίζουμε να χτυπάμε καλά και δυνατά. Κοσκινίζουμε το αλεύρι και ρίχνουμε και το μπείκιν μαζί και συνεχίζουμε να χτυπάμε. Προσθέτουμε το ζεστό νερό και το λάδι και χτυπάμε ακόμη λίγο το χυλό. Σε μακρόστενο βαθύ ταψί βάζουμε αντικολλητικό χαρτί, αδειάζουμε το χυλό μέσα, ισιώνουμε και βάζουμε να ψηθεί στους 170°C για 20 με 25 λεπτά μέχρι να φουσκώσει και να ροδίσει ομοιόμορφα.

Χτυπάμε καλά τα αυγά και προσθέτουμε τη ζάχαρη και τις βανίλιες και συνεχίζουμε να χτυπάμε καλά και δυνατά. Κοσκινίζουμε το αλεύρι και ρίχνουμε και το μπείκιν μαζί και συνεχίζουμε να χτυπάμε. Προσθέτουμε το ζεστό νερό και το λάδι και χτυπάμε ακόμη λίγο το χυλό. Σε μακρόστενο βαθύ ταψί βάζουμε αντικολλητικό χαρτί, αδειάζουμε το χυλό μέσα, ισιώνουμε και βάζουμε να ψηθεί στους 170°C για 20 με 25 λεπτά μέχρι να φουσκώσει και να ροδίσει ομοιόμορφα.

Περνάμε την μαρμελάδα επάνω από το παντεσπάνι , χτυπάμε την κρέμα μας με τις οδηγίες της συσκευασίας και την απλώνουμε επάνω από την μαρμελάδα.

Περνάμε την μαρμελάδα επάνω από το παντεσπάνι , χτυπάμε την κρέμα μας με τις οδηγίες της συσκευασίας και την απλώνουμε επάνω από την μαρμελάδα.

Απλώνουμε επάνω τα λεπτοκομμένα φρούτα μας, φρέσκα ή σε κονσέρβα. Έχουμε ετοιμάσει το ζελέ μας από πιο πριν και μόλις αρχίσει και πήζει το περνάμε με πινέλο επάνω από τα φρούτα. Βάζουμε την τάρτα μας για 1 με 2 ώρες στο ψυγείο.

Απλώνουμε επάνω τα λεπτοκομμένα φρούτα μας, φρέσκα ή σε κονσέρβα. Έχουμε ετοιμάσει το ζελέ μας από πιο πριν και μόλις αρχίσει και πήζει το περνάμε με πινέλο επάνω από τα φρούτα. Βάζουμε την τάρτα μας για 1 με 2 ώρες στο ψυγείο.

Καλή απόλαυση!

Καλή απόλαυση!

Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή με τους φίλους σας

Σχετικές Συνταγές

Πρόσφατες Συνταγές

Πρόσφατα Άρθρα

Κατηγορίες Συνταγών

Menu

Στείλτε μας το μήνυμα σας

και θα χαρούμε να σας απαντήσουμε άμεσα

Newsletter

Loading

Βρείτε μας στα social media

Στείλτε μας το μήνυμα σας

και θα χαρούμε να σας απαντήσουμε άμεσα

Newsletter

Βρείτε μας στα social media

Copyright 2019 All rights reserved. Owner and Founder Irini Patiloudi.

Οι συνταγές των φίλων του cook-bake.gr δημοσιεύονται με την συγκατάθεση τους.