Menu
Menu
52971002_2060558030730072_2935245014466297856_n-678x470

Τζιγεροσαρμάδες της Ερμιόνης Αναγνώστου

Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή με τους φίλους σας

Τζιγεροσαρμάδες της φίλης Ερμιόνης Αναγνώστου.

Μέλος της Ομάδας μας, Συνταγές, εύκολες, γρήγορες και νόστιμες… Ευχαριστούμε!

Τι μας λέει η Ερμιόνη..

Πρώτη φορά τους έκανα και έγιναν υπέροχοι. Η συνταγή από το “Θρακιώτικοι τζιγεροσαρμάδες της Μαριγούλας”.

Τους έκανα με χοιρινή συκωταριά και σκέπη. Παραδοσιακοί οι τζιγεροσαρμάδες γίνονται με αρνίσια συκωταριά.

Τσιγάρισα φρέσκο και ξερό κρεμμύδι, πρόσθεσα τα βρασμένα και ψιλοκομμένα συκώτια, έβαλα μπόλικο δυόσμο φρέσκο, αλάτι, πιπέρι, 1 φλυτζάνι του καφέ ρύζι. Σιγοβράσανε και μετά σε κάθε κομμάτι από την σκέπη έβαλα από μια κουταλιά γεμάτη από το μείγμα. Τύλιξα και έβαλα στο ταψάκι με λαδόκολλα. Τρύπησα με οδοντογλυφίδα κάθε κομμάτι (για να μην σκάσουν στο ψήσιμο), άλειψα με κρόκο αβγού.

Πρόσθεσα μια κούπα ζεστό νερό και έβαλα στον προθερμασμένο φούρνο για 1 ώρα περίπου στους 180°.

Υλικά

Μέθοδος Βήμα - Βήμα

Καλή απόλαυση!

Καλή απόλαυση!

Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή με τους φίλους σας

Σχετικές Συνταγές

Πρόσφατες Συνταγές

Πρόσφατα Άρθρα

Κατηγορίες Συνταγών

Menu

Στείλτε μας το μήνυμα σας

και θα χαρούμε να σας απαντήσουμε άμεσα

Newsletter

Loading

Βρείτε μας στα social media

Στείλτε μας το μήνυμα σας

και θα χαρούμε να σας απαντήσουμε άμεσα

Newsletter

Βρείτε μας στα social media

Copyright 2019 All rights reserved. Owner and Founder Irini Patiloudi.

Οι συνταγές των φίλων του cook-bake.gr δημοσιεύονται με την συγκατάθεση τους.