Menu
Menu
Καταγραφήσδψψψπππλλλ-509x470

Τούρτα Φράουλα της Georgia Weismüller‎

Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή με τους φίλους σας

Τούρτα φράουλα της φίλης Georgia Weismüller‎.

Μέλος της Ομάδας μας, Συνταγές, εύκολες, γρήγορες και νόστιμες

Ευχαριστούμε!

Υλικά

Για την μπισκοτένια βάση
3 αυγά μεγάλα
150 ζάχαρη
150 αλεύρι
1 βανίλια
1 κουταλάκι γλυκού μπέικιν πάουντερ
200γρ σοκολάτα σταγόνες ή χοντροτριμμένη

Για την κρέμα
1 γιαούρτι στραγγιστό με όλα τα λιπαρά
300γρ κρέμα τυρί Φιλαδέλφεια
400γρ κρέμα γάλακτος
1 βανίλια
1 φακελάκι ζελατίνα σκόνη αραιωμένη σε λίγο νερό για να στερεωθεί η κρέμα
300-350 γρ φράουλες σε κομμάτια για μέσα στην κρέμα

Μέθοδος Βήμα - Βήμα

Χωρίζουμε τα αυγά. Βάζουμε τα ασπράδια του αυγού και 3 κουταλιές ζεστό νερό και τα χτυπάμε με το μίξερ καλά για περίπου 5 λεπτά. Προσθέτουμε τους κρόκους, και συνεχίζουμε να τα χτυπάμε με το μίξερ. Ρίχνουμε την ζάχαρη και την βανίλια, δουλεύουμε ώσπου να γίνει μία ωραία κρέμα. Βάζουμε, και το αλεύρι, το μπεικιν και το ανακατεύουμε με το μίξερ. Στο τέλος προσθέτουμε και τις σταγόνες σοκολάτας. Το ρίχνουμε σε 28 άρα φόρμα και το ψήνουμε στους 180ο στον αέρα για 30 λεπτά.

Χωρίζουμε τα αυγά. Βάζουμε τα ασπράδια του αυγού και 3 κουταλιές ζεστό νερό και τα χτυπάμε με το μίξερ καλά για περίπου 5 λεπτά. Προσθέτουμε τους κρόκους, και συνεχίζουμε να τα χτυπάμε με το μίξερ. Ρίχνουμε την ζάχαρη και την βανίλια, δουλεύουμε ώσπου να γίνει μία ωραία κρέμα. Βάζουμε, και το αλεύρι, το μπεικιν και το ανακατεύουμε με το μίξερ. Στο τέλος προσθέτουμε και τις σταγόνες σοκολάτας. Το ρίχνουμε σε 28 άρα φόρμα και το ψήνουμε στους 180ο στον αέρα για 30 λεπτά.

Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος, προσθέτουμε το τυρί κρέμα, το ζελέ σκόνη που διαλύσαμε στο νερό και χτυπάμε καλά. Προσθέτουμε τις κομμένες στραγγισμένες φράουλες και ανακατεύουμε με μία σπάτουλα. Απλώνουμε την κρέμα επάνω στο κρύο παντεσπάνι.

Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος, προσθέτουμε το τυρί κρέμα, το ζελέ σκόνη που διαλύσαμε στο νερό και χτυπάμε καλά. Προσθέτουμε τις κομμένες στραγγισμένες φράουλες και ανακατεύουμε με μία σπάτουλα. Απλώνουμε την κρέμα επάνω στο κρύο παντεσπάνι.

Διακοσμούμε από πάνω με φράουλες και ότι άλλο θέλουμε. Μπορούμε επίσης να κάνουμε 1/4 δόση ζελέ κεράσι και να αλείψουμε με πινέλο τις φράουλες από πάνω για να γυαλίσει όμορφα η τούρτα.

Διακοσμούμε από πάνω με φράουλες και ότι άλλο θέλουμε. Μπορούμε επίσης να κάνουμε 1/4 δόση ζελέ κεράσι και να αλείψουμε με πινέλο τις φράουλες από πάνω για να γυαλίσει όμορφα η τούρτα.

Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή με τους φίλους σας

Σχετικές Συνταγές

Πρόσφατες Συνταγές

Πρόσφατα Άρθρα

Κατηγορίες Συνταγών

Menu

Στείλτε μας το μήνυμα σας

και θα χαρούμε να σας απαντήσουμε άμεσα

Newsletter

Loading

Βρείτε μας στα social media

Στείλτε μας το μήνυμα σας

και θα χαρούμε να σας απαντήσουμε άμεσα

Newsletter

Βρείτε μας στα social media

Copyright 2019 All rights reserved. Owner and Founder Irini Patiloudi.

Οι συνταγές των φίλων του cook-bake.gr δημοσιεύονται με την συγκατάθεση τους.