Menu
Menu
22496405_1787925424570325_9013307728930003225_o-678x470 (1)

Τσιζ κέικ ψημένο, Κεσεκούχεν

Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή με τους φίλους σας

Τσιζ κέικ ψημένο, Κεσεκούχεν

Παραδοσιακό γλυκό Γερμανίας.

Kaesekuchen. Με φρούτα ή όχι είναι αγαπημένο γλυκό της οικογένειας μας.

ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΌ CHEESECAKE ΨΗΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΖΥΜΗ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΨΗΜΕΝΟ CHEESECAKE ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΡΟΛΑΚΙΑ ΠΑΠΑΡΟΥΝΑΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ

Υλικά

Για την βάση
350 γρ.αλεύρι
125 γρ. ζάχαρη
130 γρ. βούτυρο
2 αυγά
1 φακ. μπέικιν πάουντερ 20γρ
1 βανίλια

Για την γέμιση
1 κιλό στραγγιστό γιαούρτι πλήρες
200 γρ. ζάχαρη
1 και 1/2 φακ. άνθος αραβοσίτου βανίλια σκόνη για βράσιμο (60γρ)
125 ml γάλα
1 λεμόνι ξύσμα και χυμός
2 αυγά

Μέθοδος Βήμα - Βήμα

Από τα συστατικά της βάσης πλάθουμε τη ζύμη για τον πάτο. Απλώνουμε τη ζύμη σε μια διαιρούμενη φόρμα 28 εκ. ή σε μακρόστενη, βουτυρωμένη καλύπτοντας και τα πλαινά μέχρι πάνω.

Από τα συστατικά της βάσης πλάθουμε τη ζύμη για τον πάτο. Απλώνουμε τη ζύμη σε μια διαιρούμενη φόρμα 28 εκ. ή σε μακρόστενη, βουτυρωμένη καλύπτοντας και τα πλαινά μέχρι πάνω.

Βάζουμε τα υλικά για τη γέμιση σε ένα μπολ και χτυπάμε καλά τα αυγά με την ζάχαρη με το μίξερ. Προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά της κρέμας, στο τέλος το γιαούρτι και τα ανακατεύουμε καλά με σύρμα στο χέρι.

Βάζουμε τα υλικά για τη γέμιση σε ένα μπολ και χτυπάμε καλά τα αυγά με την ζάχαρη με το μίξερ. Προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά της κρέμας, στο τέλος το γιαούρτι και τα ανακατεύουμε καλά με σύρμα στο χέρι.

Ρίχνουμε την κρέμα επάνω από την βάση. Εδώ έκανα διπλή δόση.

Ρίχνουμε την κρέμα επάνω από την βάση. Εδώ έκανα διπλή δόση.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175 βαθμούς για 1 ώρα και 10 λεπτά περίπου ανάλογα τον φούρνο μας, ίσως και 1 ώρα να είναι αρκετή.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175 βαθμούς για 1 ώρα και 10 λεπτά περίπου ανάλογα τον φούρνο μας, ίσως και 1 ώρα να είναι αρκετή.

Μας ενδιαφέρει να ψηθεί καλά το γύρω γύρω χωρίς όμως να σκουρύνει πολύ η ζύμη. Η κρέμα ας είναι και λίγο ανοιχτόχρωμη στην μέση, κρυώνοντας θα σφίξει η κρέμα.

Μας ενδιαφέρει να ψηθεί καλά το γύρω γύρω χωρίς όμως να σκουρύνει πολύ η ζύμη. Η κρέμα ας είναι και λίγο ανοιχτόχρωμη στην μέση, κρυώνοντας θα σφίξει η κρέμα.

Καλό είναι να κάνουμε το γλυκό από το βράδυ και το πρωί θα είναι έτοιμο όπως πρέπει.

Καλό είναι να κάνουμε το γλυκό από το βράδυ και το πρωί θα είναι έτοιμο όπως πρέπει.

Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή με τους φίλους σας

Σχετικές Συνταγές

Πρόσφατες Συνταγές

Πρόσφατα Άρθρα

Κατηγορίες Συνταγών

Menu

Στείλτε μας το μήνυμα σας

και θα χαρούμε να σας απαντήσουμε άμεσα

Newsletter

Loading

Βρείτε μας στα social media

Στείλτε μας το μήνυμα σας

και θα χαρούμε να σας απαντήσουμε άμεσα

Newsletter

Βρείτε μας στα social media

Copyright 2019 All rights reserved. Owner and Founder Irini Patiloudi.

Οι συνταγές των φίλων του cook-bake.gr δημοσιεύονται με την συγκατάθεση τους.