Menu
IMG_20180610_092904-678x470

Τσιζ κέικ ψημένο με ροδάκινα

Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή με τους φίλους σας

Τσιζ κέικ ψημένο με ροδάκινα.

Παραδοσιακό γερμανικό ψημένο κεζεκούχεν με φρούτα.

Το φτιάχνουμε και σκέτο χωρίς φρούτα και είναι εξίσου νόστιμο.

Kaesekuchen.

Υλικά

Υλικά Για Την Ζύμη
300 γρ.αλεύρι
125 γρ.ζάχαρη
120 γρ. βούτυρο
1 αυγό
1 φακ. μπέικιν πάουντερ
1 βανίλια
μαρμελάδα αρεσκείας μας για από πάνω

Υλικά Για Την Γέμιση
1 κιλό στραγγιστό γιαούρτι πλήρες
200 γρ. ζάχαρη
1και 1/2 φακ. άνθος αραβοσίτου βανίλια .. (60γρ)
125 ml γάλα ή σιρόπι της κομπόστας
1 λεμόνι ξύσμα και χυμός
2 αυγά
1 κονσέρβα ροδάκινα κομμένα ή φρέσκα φρούτα 350γρ

Μέθοδος Βήμα - Βήμα

Με τα συστατικά της βάσης πλάθουμε τη ζύμη για τον πάτο. Απλώνουμε τη ζύμη σε μια διαιρούμενη φόρμα 28 εκ. βουτυρωμένη καλύπτοντας και τα πλαινά μέχρι πάνω.

Με τα συστατικά της βάσης πλάθουμε τη ζύμη για τον πάτο. Απλώνουμε τη ζύμη σε μια διαιρούμενη φόρμα 28 εκ. βουτυρωμένη καλύπτοντας και τα πλαινά μέχρι πάνω.

Στραγγίζουμε τα φρούτα κομμένα που θέλουμε να βάλουμε στην κρέμα μας, κονσέρβα ή φρέσκα.

Στραγγίζουμε τα φρούτα κομμένα που θέλουμε να βάλουμε στην κρέμα μας, κονσέρβα ή φρέσκα.

Βάζουμε τα υλικά για τη γέμιση σε ένα μπολ και χτυπάμε καλά τα αυγά με την ζάχαρη με το μίξερ. Προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά της κρέμας, στο τέλος το γιαούρτι και τα ανακατεύουμε καλά με σύρμα στο χέρι.

Βάζουμε τα υλικά για τη γέμιση σε ένα μπολ και χτυπάμε καλά τα αυγά με την ζάχαρη με το μίξερ. Προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά της κρέμας, στο τέλος το γιαούρτι και τα ανακατεύουμε καλά με σύρμα στο χέρι.

Προσθέτουμε τα φρούτα μας, ανακατεύουμε καλά και αδειάζουμε την κρέμα μας επάνω από την ζύμη στην φόρμα.

Προσθέτουμε τα φρούτα μας, ανακατεύουμε καλά και αδειάζουμε την κρέμα μας επάνω από την ζύμη στην φόρμα.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175′ για 50 με 60 λεπτά περίπου ανάλογα τον φούρνο μας. Μας ενδιαφέρει να ψηθεί καλά το γύρω γύρω, η ζύμη και τα πλαινά της κρέμας, ας είναι και λίγο ανοιχτόχρωμο στην μέση, κρυώνοντας θα σφίξει η κρέμα. Καλό είναι να κάνουμε το γλυκό από το βράδυ και το πρωί θα είναι έτοιμο όπως πρέπει.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175′ για 50 με 60 λεπτά περίπου ανάλογα τον φούρνο μας. Μας ενδιαφέρει να ψηθεί καλά το γύρω γύρω, η ζύμη και τα πλαινά της κρέμας, ας είναι και λίγο ανοιχτόχρωμο στην μέση, κρυώνοντας θα σφίξει η κρέμα. Καλό είναι να κάνουμε το γλυκό από το βράδυ και το πρωί θα είναι έτοιμο όπως πρέπει.

Βάζουμε σε σειρά τα φρέσκα φρούτα μας και τα περνάμε με λίγη μαρμελάδα να γυαλίσουν. Όταν κρυώσει καλά βάζουμε το γλυκό μας στο ψυγείο.

Βάζουμε σε σειρά τα φρέσκα φρούτα μας και τα περνάμε με λίγη μαρμελάδα να γυαλίσουν. Όταν κρυώσει καλά βάζουμε το γλυκό μας στο ψυγείο.

Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή με τους φίλους σας

Σχετικές Συνταγές

Πρόσφατες Συνταγές

Πρόσφατα Άρθρα

Κατηγορίες Συνταγών

Στείλτε μας το μήνυμα σας

και θα χαρούμε να σας απαντήσουμε άμεσα

Μάθετε πρώτοι τα νέα μας.

Βρείτε μας στα social media

Στείλτε μας το μήνυμα σας

και θα χαρούμε να σας απαντήσουμε άμεσα

Μάθετε πρώτοι τα νέα μας.

Βρείτε μας στα social media

Copyright 2019 All rights reserved. Owner and founder Irini Patiloudi.

Οι συνταγές των φίλων του cook-bake.gr δημοσιεύονται με την συγκατάθεση τους.