Φοκάτσια αφράτη με φέτα, κρεμμύδι, ντομάτα
Υπέροχη αφράτη ζύμη ιταλικής φοκάτσιας με ελληνικά υλικά από πάνω.
Η ελληνική λαδένια πίτσα.
Η ζύμη αυτή είναι για ένα μεγάλο ταψί φούρνου.
Μπορείτε να βάλετε επάνω ότι σας αρέσει. Πολλά υλικά ή και ελάχιστα όπως ελαιόλαδο, ρίγανη και αλάτι.
Τρώγεται ζεστή και κρύα και είναι πολύ νόστιμη και χορταστική.
Την ζύμη μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε άμεσα ή να την κάνετε μπαλάκι και να την βάλετε σε μεμβράνη είτε σε ψυγείο για την επόμενη μέρα ή να μπει στην κατάψυξη.
Γίνετε μεγάλη φοκάτσια αλλά μπορούν να γίνουν και πιο μικρές ατομικές.