Menu
Menu
IMG_20200709_155938(2)

Φρουτόπιτα με κράμπλ χωρίς πάτο

Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή με τους φίλους σας

Φρουτόπιτα με κράμπλ χωρίς πάτο.

Έχουμε φρούτα ώριμα στο ψυγείο και δεν τα τρώει κανείς?

Μία υπέροχη φρουτόπιτα που γίνεται στην στιγμή.

Τραγανή από επάνω και ζουμερή μέσα, χωρίς πάτο ζύμης.

Τρώγεται ζεστή με παγωτό αλλά και παγωμένη από το ψυγείο.

Την δοσολογία την προσαρμόζουμε ανάλογα με την ποσότητα των φρούτων που έχουμε. Εδώ έβαλα 1 κιλό περίπου.

ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΤΑΡΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΜΕ ΔΑΜΑΣΚΗΝΑ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΤΑΡΤΑ ΜΗΛΟΥ ΜΕ ΚΡΑΜΠΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ

Υλικά

Φρούτα επιλογής μας για ένα πυρέξ 28 εκ.
Ροδάκινα
Μπανάνες
βερίκοκα
μήλα
αχλάδια
φράουλες
κεράσια, 1 κιλό όλα μαζί περίπου
4 κουταλιές ζάχαρη καστανή
κανέλα
100 ml νερό αν τα φρούτα μας είναι στεγνά όπως μήλα, αχλάδια, μπανάνες

Υλικά ζύμης κράμπλ
500γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
250γρ ζάχαρη
200γρ βούτυρο ή μαργαρίνη
2 βανίλιες

Μέθοδος Βήμα - Βήμα

Κόβουμε και αραδιάζουμε τα φρούτα επιλογής μας σε ένα πυρέξ 28 cm. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε πολλά είδη ή και ένα μόνο. Πασπαλίζουμε με ζάχαρη και κανέλα και προσθέτουμε τα 100ml νερό αν δεν ειναι ζουμερά τα φρούτα μας.

Κόβουμε και αραδιάζουμε τα φρούτα επιλογής μας σε ένα πυρέξ 28 cm. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε πολλά είδη ή και ένα μόνο. Πασπαλίζουμε με ζάχαρη και κανέλα και προσθέτουμε τα 100ml νερό αν δεν ειναι ζουμερά τα φρούτα μας.

Χτυπάμε την ζάχαρη, βούτυρο ή μαργαρίνη , το αλεύρι και τις βανίλιες να γίνει μία πολύ τριφτή ζύμη που θα είναι σαν τρίμμα.

Χτυπάμε την ζάχαρη, βούτυρο ή μαργαρίνη , το αλεύρι και τις βανίλιες να γίνει μία πολύ τριφτή ζύμη που θα είναι σαν τρίμμα.

Απλώνουμε όλο το τρίμμα επάνω από τα φρούτα να σκεπαστούν καλά. Πασπαλίζουμε με λίγη καστανή ζάχαρη και κανέλα.

Απλώνουμε όλο το τρίμμα επάνω από τα φρούτα να σκεπαστούν καλά. Πασπαλίζουμε με λίγη καστανή ζάχαρη και κανέλα.

Ψήνουμε σε αντιστάσεις στους 180 βαθμούς για 45 με 55 λεπτά περίπου να πάρει χρώμα το κράμπλ μας. Τρώγεται ζεστό με παγωτό το γλυκό μας ή παγωμένο.

Ψήνουμε σε αντιστάσεις στους 180 βαθμούς για 45 με 55 λεπτά περίπου να πάρει χρώμα το κράμπλ μας. Τρώγεται ζεστό με παγωτό το γλυκό μας ή παγωμένο.

Καλή απόλαυση, ζεστή η παγωμένη η τάρτα είναι υπέροχη!

Καλή απόλαυση, ζεστή η παγωμένη η τάρτα είναι υπέροχη!

Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή με τους φίλους σας

Σχετικές Συνταγές

Πρόσφατες Συνταγές

Πρόσφατα Άρθρα

Κατηγορίες Συνταγών

Menu

Στείλτε μας το μήνυμα σας

και θα χαρούμε να σας απαντήσουμε άμεσα

Newsletter

Loading

Βρείτε μας στα social media

Στείλτε μας το μήνυμα σας

και θα χαρούμε να σας απαντήσουμε άμεσα

Newsletter

Βρείτε μας στα social media

Copyright 2019 All rights reserved. Owner and Founder Irini Patiloudi.

Οι συνταγές των φίλων του cook-bake.gr δημοσιεύονται με την συγκατάθεση τους.