Menu
20180919_160022-678x470 (1)

Χταποδάκι Θασίτικο

Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή με τους φίλους σας

Χταποδάκι Θασίτικο.

Το χταποδάκι αυτό, έμαθα να το ψήνω έτσι στα Λιμενάρια  Θάσου από την φίλη μου Λευκή.

Λουκούμι γίνεται.

Υλικά

Χταπόδι
2 με 3 κουταλιές ξίδι
λάδι
πιπέρι
ρίγανη
χαρτί ψησίματος ή αλουμινόχαρτο ψησίματος
ελαιόλαδο

Μέθοδος Βήμα - Βήμα

Σε βαθύ ταψάκι ή γάστρα βάζουμε λαδόκολλα ή αλουμινόχαρτο ψησίματος, το πλυμένο καλά χταπόδι μας με το λάδι, ξίδι και μπαχαρικά. Δεν βάζουμε αλάτι για να μην σφίξει και γιατί έχει την δικιά του αλμύρα. Αν θέλουμε προσθέτουμε μετά.

Σε βαθύ ταψάκι ή γάστρα βάζουμε λαδόκολλα ή αλουμινόχαρτο ψησίματος, το πλυμένο καλά χταπόδι μας με το λάδι, ξίδι και μπαχαρικά. Δεν βάζουμε αλάτι για να μην σφίξει και γιατί έχει την δικιά του αλμύρα. Αν θέλουμε προσθέτουμε μετά.

Σκεπάζουμε και κλείνουμε καλά. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για μία ώρα και ένα τέταρτο.

Σκεπάζουμε και κλείνουμε καλά. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για μία ώρα και ένα τέταρτο.

Καλή απόλαυση!!!

Καλή απόλαυση!!!

Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή με τους φίλους σας

Σχετικές Συνταγές

Πρόσφατες Συνταγές

Πρόσφατα Άρθρα

Κατηγορίες Συνταγών

Στείλτε μας το μήνυμα σας

και θα χαρούμε να σας απαντήσουμε άμεσα

Μάθετε πρώτοι τα νέα μας.

Βρείτε μας στα social media

Στείλτε μας το μήνυμα σας

και θα χαρούμε να σας απαντήσουμε άμεσα

Μάθετε πρώτοι τα νέα μας.

Βρείτε μας στα social media

Copyright 2019 All rights reserved. Owner and founder Irini Patiloudi.

Οι συνταγές των φίλων του cook-bake.gr δημοσιεύονται με την συγκατάθεση τους.