Menu
Menu
31841960_2016090311753834_8101572496634937344_n-678x470

Ψάρι φιλέτο με κολοκυθάκια

Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή με τους φίλους σας

Ψάρι φιλέτο με κολοκυθάκια και σως μουσταρδομαγιονέζα.

Ελαφρύ και απλό πιάτο.

Υλικά

ψάρι φιλέτο, πέρκα ή γαλέο ή μπακαλιάρο
λάδι
λεμόνι
αλάτι
πιπέρι λευκό
κολοκυθάκια
μουστάρδα
μαγιονέζα
άνηθος

Μέθοδος Βήμα - Βήμα

Ψήνουμε το ψάρι στον φούρνο με λάδι, λεμόνι, αλάτι και πιπέρι για 35 με 45 λεπτά στους 200 βαθμούς σε λαδόκολλα. Βράζουμε κολοκυθάκια μικρά αλ ντέντε. Χτυπάμε με σύρμα , μισό βάζο μαγιονέζα, μισή μουστάρδα, χυμό από 1 λεμόνι, ελαιόλαδο, άνηθο, πιπέρι άσπρο

Ψήνουμε το ψάρι στον φούρνο με λάδι, λεμόνι, αλάτι και πιπέρι για 35 με 45 λεπτά στους 200 βαθμούς σε λαδόκολλα. Βράζουμε κολοκυθάκια μικρά αλ ντέντε. Χτυπάμε με σύρμα , μισό βάζο μαγιονέζα, μισή μουστάρδα, χυμό από 1 λεμόνι, ελαιόλαδο, άνηθο, πιπέρι άσπρο

Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή με τους φίλους σας

Σχετικές Συνταγές

Πρόσφατες Συνταγές

Πρόσφατα Άρθρα

Κατηγορίες Συνταγών

Menu

Στείλτε μας το μήνυμα σας

και θα χαρούμε να σας απαντήσουμε άμεσα

Μάθετε πρώτοι τα νέα μας.

[email-subscribers-form id="1"]

Βρείτε μας στα social media

Στείλτε μας το μήνυμα σας

και θα χαρούμε να σας απαντήσουμε άμεσα

Μάθετε πρώτοι τα νέα μας.

Βρείτε μας στα social media

Copyright 2019 All rights reserved. Owner and Founder Irini Patiloudi.

Οι συνταγές των φίλων του cook-bake.gr δημοσιεύονται με την συγκατάθεση τους.