Menu
Menu
20200310_170606(1)

Cheesecake – Τσιζκέικ ψημένο χωρίς αλεύρι

Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή με τους φίλους σας

Cheesecake – Τσιζκέικ ψημένο χωρίς αλεύρι

Ένα ιδιαίτερο γερμανικό Cheesecake – Τσιζκέικ.

Κέσεκούχεν, Kaesekuchen, χωρίς βάση ζύμης.

Ψητή σιμιγδαλόκρεμα γιαουρτιού.

Εμένα μου αρέσουν οι γερμανικές γεύσεις. Δεν είναι πολύ γλυκό , έχει γεύση γιαουρτιού και λεμονιού και είναι αφράτο.

Δοκιμάστε το!

ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ Τσιζκέικ Cheesecake με γλυκό κουταλιού βύσσινο ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ

Υλικά

6 αυγά χωρισμένα
300γρ ζάχαρη
100gr λιωμένο βούτυρο
100γρ σιμιγδάλι ψιλό
2 καψουλάκια βανίλια
χυμό και ξύσμα από 1 λεμόνι
10γρ μπείκιν πάουντερ
1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό ολόπαχο

Μέθοδος Βήμα - Βήμα

Χωρίζουμε τα αυγά και χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα.

Χωρίζουμε τα αυγά και χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα.

Χτυπάμε πολύ καλά να αφρατέψουν τους κρόκους, την ζάχαρη, βούτυρο, βανίλιες, ξύσμα. ΑΦού αφρατέψουν προσθέτουμε τον χυμό λεμόνι και το σιμιγδάλι και αφήνουμε 2 λεπτά να τραβήξει. Βάζουμε και το μπείκιν και ανακατεύουμε .

Χτυπάμε πολύ καλά να αφρατέψουν τους κρόκους, την ζάχαρη, βούτυρο, βανίλιες, ξύσμα. ΑΦού αφρατέψουν προσθέτουμε τον χυμό λεμόνι και το σιμιγδάλι και αφήνουμε 2 λεπτά να τραβήξει. Βάζουμε και το μπείκιν και ανακατεύουμε .

Προσθέτουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε να ενσωματωθεί.

Προσθέτουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε να ενσωματωθεί.

Ενώνουμε απαλά και λίγη λίγη την μαρέγκα με μία κουτάλα.

Ενώνουμε απαλά και λίγη λίγη την μαρέγκα με μία κουτάλα.

Βάζουμε στον πάτο μίας διασπώμενης φόρμας 26 εκ. χαρτί ψησίματος.

Βάζουμε στον πάτο μίας διασπώμενης φόρμας 26 εκ. χαρτί ψησίματος.

Αδειάζουμε το μείγμα μας στην φόρμα και τοποθετούμε σε προθερμασμένο φούρνο 180 βαθμούς.

Αδειάζουμε το μείγμα μας στην φόρμα και τοποθετούμε σε προθερμασμένο φούρνο 180 βαθμούς.

Ψήνουμε στους 180 βαθμούς σε αντίσταση στην δεύτερη σχάρα από κάτω για 1 ώρα.

Ψήνουμε στους 180 βαθμούς σε αντίσταση στην δεύτερη σχάρα από κάτω για 1 ώρα.

Μην σας τρομάξει το χρώμα από πάνω , θέλει ψήσιμο και από κάτω οπότε δεν θα το βγάλουμε νωρίτερα.

Μην σας τρομάξει το χρώμα από πάνω , θέλει ψήσιμο και από κάτω οπότε δεν θα το βγάλουμε νωρίτερα.

Αφού κρυώσει και έχει σφίξει το γλυκό μας το βγάζουμε από την φόρμα. Καλή απόλαυση!

Αφού κρυώσει και έχει σφίξει το γλυκό μας το βγάζουμε από την φόρμα. Καλή απόλαυση!

Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή με τους φίλους σας

Σχετικές Συνταγές

Πρόσφατες Συνταγές

Πρόσφατα Άρθρα

Κατηγορίες Συνταγών

Menu

Στείλτε μας το μήνυμα σας

και θα χαρούμε να σας απαντήσουμε άμεσα

Newsletter

Loading

Βρείτε μας στα social media

Στείλτε μας το μήνυμα σας

και θα χαρούμε να σας απαντήσουμε άμεσα

Newsletter

Βρείτε μας στα social media

Copyright 2019 All rights reserved. Owner and Founder Irini Patiloudi.

Οι συνταγές των φίλων του cook-bake.gr δημοσιεύονται με την συγκατάθεση τους.