Mille-feuille,”χίλια φύλλα”, μιλφείγ της φίλης Βάσως Καμπούρογλου. Μέλος της Ομάδας μας, Συνταγές, εύκολες, γρήγορες και νόστιμες… Ευχαριστούμε!
Mille-feuille,”χίλια φύλλα”, μιλφείγ της φίλης Βάσως Καμπούρογλου. Μέλος της Ομάδας μας, Συνταγές, εύκολες, γρήγορες και νόστιμες… Ευχαριστούμε!
Για την κρέμα πατισερί:
500 ml γάλα
120 γρ. ζάχαρη
65 γρ. κορν φλάουρ
25 γρ. βούτυρο
1 κ.γ βανίλια
1 αυγό + 1 κρόκο αυγού
250 γρ. κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά
Για τα φύλλα:
1 φύλλο σφολιάτας
50 γρ. βούτυρο
6 κ.σ ζάχαρη
Άχνη ζάχαρη για το σερβίρισμα