Γιουβέτσι, κριθαράκι με μοσχάρι στον φούρνο
Κλασσικό παραδοσιακό γιουβέτσι, κριθαράκι με μοσχάρι (ποντίκι) στο ταψί του φούρνου.
Πολύ ωραίο γίνεται σε πήλινο σκεύος μεγάλο ή σε ατομικά πήλινα.
Ένα Κυριακάτικο φαγητό πολύ μαμαδίστικο!
Γιουβέτσι, κριθαράκι με μοσχάρι στον φούρνο
Κλασσικό παραδοσιακό γιουβέτσι, κριθαράκι με μοσχάρι (ποντίκι) στο ταψί του φούρνου.
Πολύ ωραίο γίνεται σε πήλινο σκεύος μεγάλο ή σε ατομικά πήλινα.
Ένα Κυριακάτικο φαγητό πολύ μαμαδίστικο!
1500γρ μοσχάρι ποντίκι σε κομμάτια
2 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
2 πιπεριές ψιλοκομμένες
1 κουτί πουμαρό ντομάτα
1 κουταλιά σούπας ντοματοπελτέ
αλάτι
πιπέρι
πάπρικα γλυκιά
ελαιόλαδο
νερό
1 πακέτο κριθαράκι χοντρό ή μέτριο