Καραμελωμένα αμύγδαλα με κανέλα τραγανά
Gebrannte Mandeln, καραμελωμένα αμύγδαλα όπως θα τα βρείτε στα Χριστουγεννιάτικα παζάρια στην Γερμανία!
Λατρεμένα και πολύ εύκολα να γίνουν.
Κρατάνε σε κλειστό βάζο και σε δροσερό μέρος και δύο μήνες.
Όχι στο ψυγείο γιατί θα βγάλουν υγρασία.
ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΖΕΣΤΟ ΓΛΥΚΟ ΚΡΑΣΙ ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ
ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΣΤΟΛΕΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΤΣΟΥΡΕΚΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ