Menu
Menu
74177525_532975734208626_8630001878047916032_n(1)

Κότσι χοιρινό χωρίς δέρμα στη γάστρα

Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή με τους φίλους σας

Κότσι χοιρινό χωρίς δέρμα στη γάστρα της φίλης,

Άννας Αννούλα, μέλος της Ομάδας μας,

Συνταγές, εύκολες, γρήγορες και νόστιμες…Ευχαριστούμε!

Υλικά

Συνταγή για δύο κότσια
2 κουταλιές σούπας μουστάρδα
2 κουταλιές γλυκού μέλι
2 σκελίδες σκόρδο
2 πορτοκάλια το χυμό
ελαιόλαδο
δεντρολίβανο
αλάτι
πιπέρι

Μέθοδος Βήμα - Βήμα

Μπήγουμε το σκόρδο στο κρέας, βάζουμε από πάνω όλα τα υλικά και τα βάζουμε σε γάστρα και σκεπάζουμε. Εγώ από πάνω βάζω λαδόκολλα για να κρατήσει τα υγρά και μετά κλείνω με το καπάκι. Ψήνουμε σε 200° αντίσταση στην κάτω σχάρα για δυόμισι ώρες.

Μπήγουμε το σκόρδο στο κρέας, βάζουμε από πάνω όλα τα υλικά και τα βάζουμε σε γάστρα και σκεπάζουμε. Εγώ από πάνω βάζω λαδόκολλα για να κρατήσει τα υγρά και μετά κλείνω με το καπάκι. Ψήνουμε σε 200° αντίσταση στην κάτω σχάρα για δυόμισι ώρες.

Κάπου κάπου ανοίγουμε και αλείφουμε με τα ζουμιά του γυρίζοντας από την άλλη πλευρά για να μη ξεραθεί. Στο τέλος αφήνουμε με ανοιχτό καπάκι για να πάρει χρώμα.

Κάπου κάπου ανοίγουμε και αλείφουμε με τα ζουμιά του γυρίζοντας από την άλλη πλευρά για να μη ξεραθεί. Στο τέλος αφήνουμε με ανοιχτό καπάκι για να πάρει χρώμα.

Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή με τους φίλους σας

Σχετικές Συνταγές

Πρόσφατες Συνταγές

Πρόσφατα Άρθρα

Κατηγορίες Συνταγών

Menu

Στείλτε μας το μήνυμα σας

και θα χαρούμε να σας απαντήσουμε άμεσα

Newsletter

Loading

Βρείτε μας στα social media

Στείλτε μας το μήνυμα σας

και θα χαρούμε να σας απαντήσουμε άμεσα

Newsletter

Βρείτε μας στα social media

Copyright 2019 All rights reserved. Owner and Founder Irini Patiloudi.

Οι συνταγές των φίλων του cook-bake.gr δημοσιεύονται με την συγκατάθεση τους.