Menu
Menu
IMG_20200726_151501(1)

Μπριζόλα χοιρινή γίγας ψημένη στο γκριλ

Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή με τους φίλους σας

Μπριζόλα χοιρινή γίγας ψημένη στο γκριλ

Γρήγορο και ωραίο ψήσιμο μπριζόλας στο γκριλ του φούρνου μας.

Αλάτι, πιπέρι, μουστάρδα, λεμόνι, ρίγανη στην μπριζόλα.

Εδώ έχουμε τις μεγάλες μπριζόλες χοιρινές που ψήθηκαν 20 λεπτά από την μία πλευρά και 20 λεπτά από την άλλη και έγιναν πολύ ωραίες. Μαλακές, ζουμερές και ξεροψημένες.

Δοκιμάστε να τις ψήσετε έτσι εύκολα.

Υλικά

Μέθοδος Βήμα - Βήμα

Σε χαρτί ψησίματος βάζουμε τις μπριζόλες μας. Βάζουμε στην επάνω θέση του φούρνου. 20 λεπτά από την μία πλευρά, 20 από την άλλη.

Σε χαρτί ψησίματος βάζουμε τις μπριζόλες μας. Βάζουμε στην επάνω θέση του φούρνου. 20 λεπτά από την μία πλευρά, 20 από την άλλη.

Καλή απόλαυση!

Καλή απόλαυση!

Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή με τους φίλους σας

Σχετικές Συνταγές

Πρόσφατες Συνταγές

Πρόσφατα Άρθρα

Κατηγορίες Συνταγών

Menu

Στείλτε μας το μήνυμα σας

και θα χαρούμε να σας απαντήσουμε άμεσα

Newsletter

Loading

Βρείτε μας στα social media

Στείλτε μας το μήνυμα σας

και θα χαρούμε να σας απαντήσουμε άμεσα

Newsletter

Βρείτε μας στα social media

Copyright 2019 All rights reserved. Owner and Founder Irini Patiloudi.

Οι συνταγές των φίλων του cook-bake.gr δημοσιεύονται με την συγκατάθεση τους.