Σαραγλάκι σιροπιαστό με καρύδια και κανέλα
Σαραγλάκι ή σαραγλί σιροπιαστό, τέλειο γλυκό γιορτινό ή μη.
Εγώ το κάνω τα Χριστούγεννα συνήθως.
Απλό με πολύ ωραίο σιρόπι με άρωμα μελιού και μπόλικα καρύδια και κανέλα.
Για ταψάκι 28×35 εκ. ας πούμε το μισό σε μέγεθος ταψί φούρνου.
Με 14 φύλλα που γίνονται 7 μπαστούνια και τα κόβουμε στα 4, άρα έχουμε 28 κομμάτια σαραγλάκια.
Αν δεν σας φτάνουν κάνετε απ όλα την διπλή δόση.
Μπορούμε επίσης να μην τα κόψουμε αλλά να τα αφήσουμε ολόκληρα σε σχήμα σαλιγκαριού.