Menu
Menu
IMG_20200904_112109(2)

Τάρτα Πάστα Φλώρα με μαρμελάδα ρόδι

Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή με τους φίλους σας

Τάρτα Πάστα Φλώρα με μαρμελάδα ρόδι

Πολύ νόστιμη τάρτα Πάστα Φλώρα με διαφορετική μαρμελάδα.

Μία μαρμελάδα όχι πολύ γλυκιά με ωραία γεύση.

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε φυσικά όποια γεύση μαρμελάδας θέλουμε.

Η ζύμη αυτή είναι πολύ ωραία και εύπλαστη, αφράτη αλλά και τραγανή απ έξω.

ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΦΡΟΥΤΟΠΙΤΑ ΕΥΚΟΛΗ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΤΑΡΤΑ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΔΡΟΣΕΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΤΣΙΖ ΚΕΙΚ ΨΗΜΕΝΟ ΜΕ ΡΟΔΑΚΙΝΑ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ

Υλικά

Υλικά Για Την Ζύμη
250 γρ μαργαρίνη λιωμένη
1/2 ποτήρι ζάχαρη
1/4 ποτηριού κονιάκ
2 βανίλιες, ξύσμα από 1 λεμόνι,
1 αυγό
3 ποτήρια περίπου αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ , 15γρ

Υλικά Για Την Γέμιση
500γρ μαρμελάδα ρόδι

Μέθοδος Βήμα - Βήμα

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά να γίνει μια μαλακιά ζύμη που να μην κολλάει.

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά να γίνει μια μαλακιά ζύμη που να μην κολλάει.

Χωρίζουμε στα δύο, τυλίγουμε το πιο μικρό κομμάτι σε σελοφάν και αφήνουμε την ζύμη να κρυώσει στο ψυγείο μισή ώρα περίπου.

Χωρίζουμε στα δύο, τυλίγουμε το πιο μικρό κομμάτι σε σελοφάν και αφήνουμε την ζύμη να κρυώσει στο ψυγείο μισή ώρα περίπου.

Το υπόλοιπο ζυμάρι το πατάμε σε μια διαιρούμενη φόρμα 28 cm .

Το υπόλοιπο ζυμάρι το πατάμε σε μια διαιρούμενη φόρμα 28 cm .

Αδειάζουμε από πάνω την μαρμελάδα ρόδι.

Αδειάζουμε από πάνω την μαρμελάδα ρόδι.

Ανοίγουμε το δεύτερο ζυμαράκι με τον πλάστη αφού έχει παγώσει και κάνουμε κορδόνια αν θέλουμε αν τα βάλουμε από πάνω ή σχέδια με κουπ πατ όπως έκανα εγώ εδώ.

Ανοίγουμε το δεύτερο ζυμαράκι με τον πλάστη αφού έχει παγώσει και κάνουμε κορδόνια αν θέλουμε αν τα βάλουμε από πάνω ή σχέδια με κουπ πατ όπως έκανα εγώ εδώ.

Σκεπάζουμε από πάνω με τα σχέδια μας την μαρμελάδα. Περνάμε με πινέλο με χτυπημένο αυγό ολόκληρο να γυαλίσει.

Σκεπάζουμε από πάνω με τα σχέδια μας την μαρμελάδα. Περνάμε με πινέλο με χτυπημένο αυγό ολόκληρο να γυαλίσει.

Ψήνουμε στους 180 βαθμούς σε αέρα για 40 λεπτά.

Ψήνουμε στους 180 βαθμούς σε αέρα για 40 λεπτά.

Καλή απόλαυση!

Καλή απόλαυση!

Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή με τους φίλους σας

Σχετικές Συνταγές

Πρόσφατες Συνταγές

Πρόσφατα Άρθρα

Κατηγορίες Συνταγών

Menu

Στείλτε μας το μήνυμα σας

και θα χαρούμε να σας απαντήσουμε άμεσα

Newsletter

Loading

Βρείτε μας στα social media

Στείλτε μας το μήνυμα σας

και θα χαρούμε να σας απαντήσουμε άμεσα

Newsletter

Βρείτε μας στα social media

Copyright 2019 All rights reserved. Owner and Founder Irini Patiloudi.

Οι συνταγές των φίλων του cook-bake.gr δημοσιεύονται με την συγκατάθεση τους.