Menu
Menu
30704314_1994596113903254_5290949974056501248_n-540x470

Κατσικάκι ή αρνί στη γάστρα

Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή με τους φίλους σας

Κατσικάκι ή αρνί στη γάστρα.

Κατσίκι προτιμάμε εμείς. Εδώ βάζουμε στη γάστρα μπούτι και το σιγοψήνουμε ανάλογα το βάρος του.

Αυτό ήταν 4 κιλά και το έψησα περίπου 2.5 ώρες  στους 180 βαθμούς .

Ξεσκέπασα και άφησα από 10 λεπτά να ροδίσει από την μία πλευρά και για 10 λεπτά από την άλλη πλευρά αφού ανέβασα στους 220 τον φούρνο.

Υλικά

Κατσικάκι ή αρνί μπούτι ή μισό, το κάτω μέρος
αλάτι
πιπέρι
λίγη σκόνη σκόρδο
ρίγανη
χυμό λεμόνι
μουστάρδα

Μέθοδος Βήμα - Βήμα

Αλείφουμε το καλά πλυμένο κρέας μας με όλα τα υλικά (από την προηγούμενη μέρα ακόμα καλύτερα) και το βάζουμε σε γάστρα στον φούρνο για 2 ώρες τουλάχιστον στους 180 βαθμούς σε αέρα.

Αλείφουμε το καλά πλυμένο κρέας μας με όλα τα υλικά (από την προηγούμενη μέρα ακόμα καλύτερα) και το βάζουμε σε γάστρα στον φούρνο για 2 ώρες τουλάχιστον στους 180 βαθμούς σε αέρα.

Συνοδεύουμε το κρέας μας με ότι μας αρέσει!

Συνοδεύουμε το κρέας μας με ότι μας αρέσει!

Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή με τους φίλους σας

Σχετικές Συνταγές

Πρόσφατες Συνταγές

Πρόσφατα Άρθρα

Κατηγορίες Συνταγών

Menu

Στείλτε μας το μήνυμα σας

και θα χαρούμε να σας απαντήσουμε άμεσα

Newsletter

Loading

Βρείτε μας στα social media

Στείλτε μας το μήνυμα σας

και θα χαρούμε να σας απαντήσουμε άμεσα

Newsletter

Βρείτε μας στα social media

Copyright 2019 All rights reserved. Owner and Founder Irini Patiloudi.

Οι συνταγές των φίλων του cook-bake.gr δημοσιεύονται με την συγκατάθεση τους.