Χαλβάς σιμιγδαλένιος με κακάο και πορτοκάλι.
Εύκολο παραδοσιακό γλυκό που φτιάχνεται γρήγορα και αρέσει πολύ.
Ιδανικό για την νηστεία και την Καθαρά Δευτέρα!
Χαλβάς σιμιγδαλένιος με κακάο και πορτοκάλι.
Εύκολο παραδοσιακό γλυκό που φτιάχνεται γρήγορα και αρέσει πολύ.
Ιδανικό για την νηστεία και την Καθαρά Δευτέρα!
3/4 ποτηριού ηλιέλαιο
2 ποτήρια σιμιγδάλι χοντρό
3 ποτήρια ζάχαρη
4 ποτήρια νερό μαζί με τον χυμό από το πορτοκάλι
ξύσμα από 1 πορτοκάλι
3 κουταλιές κακάο
1 κουταλάκι κανέλα γεμάτο