Χαλβάς σιμιγδαλένιος με κακάο και πορτοκάλι.
Εύκολο παραδοσιακό γλυκό που φτιάχνεται γρήγορα και αρέσει πολύ.
Ιδανικό για την νηστεία και την Καθαρά Δευτέρα!
Αν θέλουμε ρίχνουμε και λιωμένη κουβερτούρα σοκολάτα από πάνω…
Εύκολο παραδοσιακό γλυκό που φτιάχνεται γρήγορα και αρέσει πολύ.
Ιδανικό για την νηστεία και την Καθαρά Δευτέρα!
Αν θέλουμε ρίχνουμε και λιωμένη κουβερτούρα σοκολάτα από πάνω…
3/4 ποτηριού ηλιέλαιο
2 ποτήρια σιμιγδάλι χοντρό
3 ποτήρια ζάχαρη
4 ποτήρια νερό μαζί με τον χυμό από το πορτοκάλι
ξύσμα από 1 πορτοκάλι
3 κουταλιές κακάο
1 κουταλάκι κανέλα γεμάτο