Menu
Menu
15825889_1475639889132215_6944016187095155219_n

Γλάσο για επικάλυψη ή γράψιμο γλυκών

Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή με τους φίλους σας

Γλάσο για επικάλυψη ή γράψιμο γλυκών

Για το γλάσο,
ανάλογα πόσο θα χρειαστείς προσαρμόζεις την ποσότητα,
θα χτυπήσεις στο μίξερ χειρός ένα ασπράδι αυγού,
λίγο πριν γίνει μαρέγκα θα αρχίσεις να ρίχνεις σιγά σιγά άχνη κουταλιά , κουταλιά, θέλει αρκετή 1 με 2 φλυτζάνια
ανάλογα το μέγεθος του αυγού και το χτύπημα του μίξερ, και από 1/4 λεμόνι τον χυμό,
θα χτυπήσεις τόσο όσο να γίνει σαν κόλλα,
να μην σφίξει τελείως..
αν θέλεις βάζεις και χρώμα ζαχαροπλαστικής η τα περνάς τα μπισκότα ή ότι άλλο θέλεις με το πινέλο, με σπατουλίτσα η με κορνέ και λεπτή μύτη,
θέλει καμιά ώρα περίπου να σκληρύνει το γλάσο αφού απλωθεί σε ψημένα πάντα γλυκά ή μπισκότα….ιδανικό για γράψιμο βασιλόπιτας!
Ότι περισσέψει σε σακκούλα σφιχτά κλεισμένη στο ψυγείο κρατάει ως μία εβδομάδα….

ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ ΜΕ ΓΛΑΣΟ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΣΟΥΡΕΚΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΣΑΝ ΚΕΙΚ ΤΡΙΦΤΗ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ

Υλικά

Μέθοδος Βήμα - Βήμα

Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή με τους φίλους σας

Σχετικές Συνταγές

Πρόσφατες Συνταγές

Πρόσφατα Άρθρα

Κατηγορίες Συνταγών

Menu

Στείλτε μας το μήνυμα σας

και θα χαρούμε να σας απαντήσουμε άμεσα

Newsletter

Loading

Βρείτε μας στα social media

Στείλτε μας το μήνυμα σας

και θα χαρούμε να σας απαντήσουμε άμεσα

Newsletter

Βρείτε μας στα social media

Copyright 2019 All rights reserved. Owner and Founder Irini Patiloudi.

Οι συνταγές των φίλων του cook-bake.gr δημοσιεύονται με την συγκατάθεση τους.