Μήλα κομπόστα σαν κρέμα
Κομπόστα μήλο διαφορετική με κρεμώδη υφή.
Πολύ νόστιμη και αρέσει σε όλους, μεγάλους και μικρούς.
Την γέμιση αυτή μπορούμε να την βάλουμε και σαν γέμιση σε σκεπαστή τάρτα ή σε σφολιάτα σαν στρούντελ.
Μήλα κομπόστα σαν κρέμα
Κομπόστα μήλο διαφορετική με κρεμώδη υφή.
Πολύ νόστιμη και αρέσει σε όλους, μεγάλους και μικρούς.
Την γέμιση αυτή μπορούμε να την βάλουμε και σαν γέμιση σε σκεπαστή τάρτα ή σε σφολιάτα σαν στρούντελ.
10 με 12 μήλα κομμένα και καθαρισμένα
2 ξυλάκια κανέλα
300γρ καστανή ζάχαρη ή λευκή αν θέλουμε πιο γλυκό βάζουμε λίγο παραπάνω
Χυμό και φλούδα από 1 λεμόνι
1 λίτρο νερό
65γρ άνθος αραβοσίτου βανίλια για βράσιμο (1και 1/2 φακελάκια) μισό ποτήρι νερό για να την διαλύσουμε
κανέλα για μετά στο σερβίρισμα