Μπριζόλες χοιρινές με αρακά στην γάστρα
Εύκολο και γρήγορο φαγητό. Πρώτη φορά πάντρεψα μπριζόλες με αρακά και μας άρεσε πάρα πολύ.
Η γάστρα διευκολύνει πολύ όταν δεν έχουμε πολύ χρόνο και επίσης το φαγητό γίνεται πιο ελαφρύ γιατί δεν τσιγαρίζουμε τίποτε.
Τα βάζουμε όλα μαζί στην γάστρα και ψήνονται ωραιότατα.
Για 4 μερίδες γενναιόδωρες.
ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ
ΜΑΘΕΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟΙ ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΟΣ ΤΟΥ