Menu
Menu
20181114_153739-678x470

Πίτα αλμυρή σφολιάτας, με γαλοπούλα καπνιστή και γκούντα

Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή με τους φίλους σας

Πίτα αλμυρή σφολιάτας, με γαλοπούλα καπνιστή και γκούντα.

Ψημένη σε 35 λεπτά και μπορείτε να παίξετε με την γέμιση.

Εγώ εδώ έχω μόνο γαλοπούλα καπνιστή και γκούντα, λίγη μουστάρδα και κέτσαπ.

Αν θέλετε την κάνετε σε γέμιση σαν σκεπαστή πίτσα.

Η σφολιάτα είναι μία συσκευασία με 2 φύλλα.

Στο ταψί του φούρνου μας θα βγούνε 16 κομμάτια.

Υλικά

1 πακέτο με 2 φύλλα σφολιάτας
16 φέτες γαλοπούλα καπνιστή ή ότι άλλο αλλαντικό θέλετε
16 φέτες κίτρινο τυρί
2 κουταλιές σούπας κέτσαπ
1 κουταλιά σούπας μουστάρδα

Μέθοδος Βήμα - Βήμα

Στρώνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας σε αντικολλητικό χαρτί στο ταψί του φούρνου μας. Έχουμε ανάψει τον φούρνο στον αέρα στους 180 βαθμούς.

Στρώνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας σε αντικολλητικό χαρτί στο ταψί του φούρνου μας. Έχουμε ανάψει τον φούρνο στον αέρα στους 180 βαθμούς.

Απλώνουμε επάνω την μουστάρδα και την κέτσαπ.

Απλώνουμε επάνω την μουστάρδα και την κέτσαπ.

Αραδιάζουμε την γαλοπούλα ή ζαμπόν.

Αραδιάζουμε την γαλοπούλα ή ζαμπόν.

Επίσης τις φέτες γκούντα.

Επίσης τις φέτες γκούντα.

Σκεπάζουμε με το άλλο φύλλο σφολιάτας. Φυσικά στην γέμιση μπορούμε να προσθέσουμε ότι άλλο μας αρέσει.

Σκεπάζουμε με το άλλο φύλλο σφολιάτας. Φυσικά στην γέμιση μπορούμε να προσθέσουμε ότι άλλο μας αρέσει.

Τρυπάμε με ένα πιρούνι σε αρκετά μέρη του φύλλου, χαράζουμε με μαχαίρι ελαφρά. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς αέρα για 35 λεπτά,

Τρυπάμε με ένα πιρούνι σε αρκετά μέρη του φύλλου, χαράζουμε με μαχαίρι ελαφρά. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς αέρα για 35 λεπτά,

Τρώγεται ζεστή.

Τρώγεται ζεστή.

Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή με τους φίλους σας

Σχετικές Συνταγές

Πρόσφατες Συνταγές

Πρόσφατα Άρθρα

Κατηγορίες Συνταγών

Menu

Στείλτε μας το μήνυμα σας

και θα χαρούμε να σας απαντήσουμε άμεσα

Newsletter

Loading

Βρείτε μας στα social media

Στείλτε μας το μήνυμα σας

και θα χαρούμε να σας απαντήσουμε άμεσα

Newsletter

Βρείτε μας στα social media

Copyright 2019 All rights reserved. Owner and Founder Irini Patiloudi.

Οι συνταγές των φίλων του cook-bake.gr δημοσιεύονται με την συγκατάθεση τους.