Κέικ ζουμερό με αχλάδια κομπόστα
Κέικ πολύ νόστιμο, με αχλάδια ελαφρά βρασμένα , καστανή ζάχαρη και κανέλα.
Περιχύνουμε με το σιροπάκι από τα βρασμένα αχλάδια.
Ίδια η διαδικασία αν θέλουμε να κάνουμε το κέικ αυτό και με μήλα.
Το βρασμένο φρούτο εδώ δίνει άλλη γεύση στο κέικ μας.
Σε ταψί 28 εκ.
Του πάει πολύ λίγη σαντιγί ή και παγωτό βανίλια.
Μπορούμε επίσης να βάλουμε από πάνω και γλυκό κουταλιού αχλάδι ή ότι άλλο έχουμε. Θα αραιώσουμε όμως το σιρόπι λίγο στην κατσαρόλα 1 μέρος σιρόπι συν δυο μέρη νερό να βράσουν λίγο και θα ρίξετε αυτό το σιρόπι μετά από πάνω αφού έχει κρυώσει.
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΑΧΛΑΔΙ ΕΔΩ
ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΜΗΛΌΠΙΤΑ ΖΟΥΜΕΡΗ ΜΕ ΦΥΛΛΟ ΚΡΟΥΣΤΑΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ