Menu
20190801_151122(1)

Μπακαλιαράκια με πατάτες και κολοκυθάκια στον φούρνο

Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή με τους φίλους σας

Μπακαλιαράκια με πατάτες και κολοκυθάκια στον φούρνο.

Κατεψυγμένα ή φρέσκα τα μπακαλιαράκια είναι πολύ νόστιμα ψητά στον φούρνο.

Ελαφρύ, υγιεινό και διαιτητικό πιάτο.

Υλικά

Μικροί μπακαλιάροι ακέφαλοι ανάλογα πόσες μερίδες θέλουμε
πατάτες
πιπεριές
κολοκυθάκια
αλάτι
πιπέρι
κουρκουμά
ρίγανη
ελαιόλαδο
λίγο νερό

Μέθοδος Βήμα - Βήμα

Πλένουμε και καθαρίζουμε τα ψάρια μας, τις πατάτες, πιπεριές και κολοκυθάκια, αν θέλουμε βάζουμε και κρεμμύδι ροδέλες.

Πλένουμε και καθαρίζουμε τα ψάρια μας, τις πατάτες, πιπεριές και κολοκυθάκια, αν θέλουμε βάζουμε και κρεμμύδι ροδέλες.

Σκεπάζουμε τα ψάρια με τα λαχανικά για να μην στεγνώσουν στο ψήσιμο, προσθέτουμε 1 ποτήρι νερό και λίγο ελαιόλαδο, το αλάτι και τα μπαχαρικά και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 50 με 55 λεπτά.

Σκεπάζουμε τα ψάρια με τα λαχανικά για να μην στεγνώσουν στο ψήσιμο, προσθέτουμε 1 ποτήρι νερό και λίγο ελαιόλαδο, το αλάτι και τα μπαχαρικά και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 50 με 55 λεπτά.

Καλή απόλαυση!

Καλή απόλαυση!

Μοιραστείτε αυτή τη συνταγή με τους φίλους σας

Σχετικές Συνταγές

Πρόσφατες Συνταγές

Πρόσφατα Άρθρα

Κατηγορίες Συνταγών

Στείλτε μας το μήνυμα σας

και θα χαρούμε να σας απαντήσουμε άμεσα

Μάθετε πρώτοι τα νέα μας.

Βρείτε μας στα social media

Στείλτε μας το μήνυμα σας

και θα χαρούμε να σας απαντήσουμε άμεσα

Μάθετε πρώτοι τα νέα μας.

Βρείτε μας στα social media

Copyright 2019 All rights reserved. Owner and Founder Irini Patiloudi.

Οι συνταγές των φίλων του cook-bake.gr δημοσιεύονται με την συγκατάθεση τους.